2012-11-12 13:19:06
Φωτογραφία για Γεωργιάδης: Πόσο επικίνδυνος είσαι αδερφέ; - Μανώλης: Εβριζες τον Σαμαρά αλλά έγινες Σαμαροφύλακας
Άγρια κόντρα ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη και το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Μανώλη.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του κ. Μανώλη, ο οποίος αναφερόμενος σε δημοσίευμα στην προσωπική ιστοσελίδα του κ. Γεωργίαδη, όπου έγραφε για 153 ήρωες που με την θετική ψήφο τους για το Μνημόνιο 3 έσωσαν την Ελλάδα. Το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραψε «Αλήθεια, πόσο επικίνδυνοι μπορεί να είναι οι 153! όταν πιστεύουν ότι είναι ήρωες γιατί ψήφισαν το Μνημόνιο 3 που ισοπεδώνει την χώρα?».

Μέσα σε τρία λεπτά ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε στο twitter γράφοντας «πόσο επικίνδυνος είσαι εσύ αδερφέ, που συνέβαλες στην φθορά της Κυβέρνησης Καραμανλή περισσότερο απ΄ όλη την Αντιπολίτευση;»

Λίγο αργότερα ο κ. Μανώλης ανταπάντησε υποστηρίζοντας «Ενώ εσύ, που έβριζες Καραμανλή και Σαμαρά σε όλα τα παράθυρα, σήμερα έγινες Σαμαροφύλακας! Για τη μαρμίτα ρε γαμώτο!»

Και πάλι όμως ο κ. Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστο το σχόλιο απαντώντας «εγώ τουλάχιστον το έκανα ως αντίπαλος όχι ως βουλευτής τους. Και από την μέρα που διεγράφην από τον Λαός, ποτέ δεν έχω πει».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίκαλα: Αρκούδα VS κότες…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίκαλα: Αρκούδα VS κότες…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ