2012-03-23 04:03:06
Φωτογραφία για Σύλληψη 30χρονου για ένοπλη ληστεία με θύμα 57χρονη
Συνελήφθη, στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 30χρονος Έλληνας για ένοπλη ληστεία που διέπραξε στις 20 Φεβρουαρίου 2012 σε βάρος 57χρονης. Ειδικότερα, ο 30χρονος πλησίασε πεζός τη γυναίκα, ενώ αυτή βάδιζε σε περιοχή της Θήβας και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε 2.000 ευρώ, το δελτίο αστυνομικής της ταυτότητας, επτά βιβλιάρια τραπεζών και άλλα προσωπικά της έγγραφα.

Η 57χρονη κατά την επίθεση που δέχτηκε πρόβαλε σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα ο δράστης, προκειμένου να αποσπάσει την τσάντα της, να τη σύρει επί του οδοστρώματος και να της προκαλέσει ελαφρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός της. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη και μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο στο σπίτι του. Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


• 50 ναρκωτικά χάπια.

• 12 γυναικείες τσάντες διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών.

• 2 κινητά τηλέφωνα.

• 1 ανδρική περούκα και 2 τεχνητές γενειάδες μαύρου χρώματος.

• 1 κρατική πινακίδα και ένα 1 μεταλλικό ταμπελάκι, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ανήκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 21χρονης, που ο 30χρονος είχε αφαιρέσει στις 22-10-2012 στην Θήβα. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων
lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ