2012-11-12 15:23:15
Φωτογραφία για Στεφανίδης:  «Μας πετούσαν μπουκάλια και πέτρες»
Σοβαρές καταγγελίες για ρίψη αντικειμένων εις βάρος μελών της διοίκησης του Άρη που βρέθηκαν στο γήπεδο του Λεβαδειακού, έκανε ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής των «κιτρίνων» μίλησε για την ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της ομάδα της Θεσσαλονίκης, για την κακή διαιτησία του Μάνταλου αλλά και την εμφάνιση της ομάδας.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Στεφανίδης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Για την φιλοξενία της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Με την φιλοξενία είχαμε πολλά προβλήματα. Είχα πάει και πέρυσι και είδα που είχαν βάλει την τότε διοίκηση. Είναι ένα απλό δημοσιογραφικό θεωρείο στο οποίο είσαι εκτεθειμένος. Δεχόμασταν ύβρεις συνεχώς. Ακούγονταν διάφορα κοσμητικά για εμάς και τις οικογένειες μας ενώ δεχόμασταν μπουκάλια και πέτρες. Είναι ένα τραγικό φαινόμενο αυτό που συμβαίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο
. Είναι μεγάλο λάθος να βάζουν τους φιλοξενούμενους εκεί και να είναι εύκολος στόχος. Υπήρχε φιλοξενούμενος της ΠΑΕ Άρης στο γήπεδο, ήταν ήσυχος σε όλο το παιχνίδι και επειδή μας πετούσαν μπουκάλια, τον πέτυχαν και αυτόν. Όπως και ο σκάουτερ της ομάδας που δέχθηκε ένα στο κεφάλι. Καταδικάζουμε όλες αυτές τις τακτικές. Φροντίζουμε σε όσους έρχονται στο δικό μας γήπεδο να τους δείχνουμε τι σημαίνει Άρης και τον πολιτισμό μας».

Για την διαιτησία του Μάνταλου:

«Είχαμε άλλη μια κακή διαιτησία. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οι αποβολές στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είναι άδικες. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Έπρεπε να δώσε πέναλτι στον Γκέσιο και όχι να του βγάλει κάρτα».

Για την εμφάνιση του Άρη κόντρα στο Λεβαδειακό:

«Χαίρομαι γιατί βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται. Κατεβαίνει στο γήπεδο και σε ικανοποιεί. Είχαμε μέσο όρο ηλικίας στην Λειβαδιά τα 22 χρόνια. Ακόμα και όταν μείναμε με δέκα παίκτες, πάλεψαμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είναι δικιά μας ευθύνη να αντιμετωπίσουμε τα εξωαγωνιστικά θέματα».

Για την συνάντηση που αναμένεται να γίνει σήμερα με τον Σάκη Τσιώλη για τον διακανονισμό των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπο του:

«Ήταν θετικός από το καλοκαίρι και δεν μας δημιούργησε ποτέ προβλήματα».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ