2012-11-12 15:21:29
Φωτογραφία για Κανούλας: «Θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα στη συνέχεια»
Την αισιοδοξία ότι ο Άρης στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα καταφέρει πολλά περισσότερα εξέφρασε ο Σάκης Κανούλας.

Ο 18χρονος μέσος στην αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό σκόραρε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Άρη, μόλις στη δεύτερη του συμμετοχή με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Libero”:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό:

«Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια, όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Αν και είχαμε μείνει με παίκτη λιγότερο από νωρίς, δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν πήραμε τελικά τον βαθμό, αλλά κρατάμε την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Για τις ελλείψεις του Αρη και την ευκαιρία που δόθηκε σε νεαρούς παίκτες:

«Οι νέοι παίκτες περιμένουμε τις ευκαιρίες για να δείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα του Αρη και παράλληλα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των προπονητών. Η φετινή χρονιά αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για όλα τα παιδιά. Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε με τις εμφανίσεις μας να βοηθήσουμε το σύλλογο».


Για το αν το περίμενε να ξεκινήσει βασικός:

«Σίγουρα περίμενα πολύ καιρό την ευκαιρία μου. Ο Αγκάνθο είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχουμε, κλήθηκα τον αντικαταστήσω, ήμουν θετικός, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήρθε. Ελπίζω στην πορεία να έρθει κι αυτό».

Για τη δουλειά που έκανε πριν την έναρξη της προετοιμασίας:

«Σαν επαγγελματίας είδα πως έπρεπε να βελτιώσω κάποιες αδυναμίες μου και γι αυτό έκανα έξτρα προπόνηση. Προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Με τον καιρό και μέσα από τους αγώνες, θεωρώ πως θα γίνω καλύτερος».

Για το γκολ και την αφιέρωση στον Γκέσιο:

«Του είχα πει πριν αρχίσει το παιχνίδι ότι σε περίπτωση που σκοράρω, θα του το αφιερώσω. Μόλις σκόραρα, κατευθείαν μου φώναξε: «εδώ είμαι, εδώ είμαι». Την προηγούμενη αγωνιστική μου είχε αφιερώσει αυτός το γκολ που πέτυχε, αυτή τη φορά ήταν η σειρά μου».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:

«Είμαστε μια πραγματική παρέα. Παράλληλα, οι έμπειροι μας βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν κι αυτό μας κάνει μια οικογένεια».

Για το τι έχει αλλάξει μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία:

« Έχει ανέβει η ψυχολογία μας. Θεωρούμε ότι μπορούμε να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής».

Για τη χαμένη φάση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία και το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Μακάρι να σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και να δώσει την νίκη στην ομάδα. Στόχος μας είναι η νίκη, είμαστε καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Λεβαδειακό:

«Μας επηρέασε σαφώς. Ο Γιάννης και που έπεσε, δεν εκβίασε το πέναλτι, οπότε θεωρώ άδικη την αποβολή του. Γενικότερα, είχαμε πολλές απουσίες και σε εκείνο το σημείο αποδυναμωθήκαμε ακόμα περισσότερο, πράγμα που μας στοίχισε».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ