2012-11-12 15:52:21
Φωτογραφία για Δεν συμφωνώ πως υπήρξαν διαιτητικά λάθη
Οι άνθρωποι της Ίντερ διαμαρτυρήθηκαν για την διαιτησία στο Μπέργκαμο αλλά ο Χαβιέ Ζανέτι έχει άλλη άποψη για την ήττα από την Αταλάντα αποδίδοντας μάλιστα τα εύσημα στους γηπεδούχους.

Σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Ίντερ με 3-2, ο Αργεντινός μέσος και αρχηγός της ομάδας τόνισε: "Η Αταλάντα έπαιξε πολύ έξυπνα και πολύ καλά. Άξιζε την νίκη και δεν θέλω να ψάξω για άλλοθι. Άκουσα για παράπονα για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, αλλά δεν συμφωνώ. Οι αντίπαλοι μας άξιζαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς".

Για την εμφάνιση της Ίντερ αλλά και για το -4 από την Γιουβέντους ο Ζανέτι δήλωσε: "Η Ίντερ έπαιξε αρκετά καλά. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, που όμως δεν αξιοποιήσαμε. Για αυτό λέω πως η Αταλάντα έπρεπε να κερδίσει, γιατί ήταν πιο αποτελεσματική και πιο συγκεντρωμένη. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στην Γιουβέντους, αλλά ελπίζω πως στα επόμενα παιχνίδια θα μειωθεί η μεταξύ μας απόσταση. Οι δυνατότητες από την πλευρά μας υπάρχουν και αυτό το δείξαμε με εμφατικό τρόπο στο παιχνίδι του Τορίνο".
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ