2012-11-12 15:52:16
Φωτογραφία για ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ L.E.N. ChampionsLeague Ο ΘΡΥΛΟΣ
Το ερυθρόλευκο χρώμα θα κυριαρχεί αύριο στο Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 19:30 (Novasports3) τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β Ομίλου του L.E.N. ChampionsLeague.

Το παιχνίδι σαφώς και έχει ιδιαιτερότητες λόγω των πολύ καλών σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων αλλά για 4 οκτάλεπτα ο στόχος της ομάδας μας θα είναι αποκλειστικά η νίκη.

Οι Πειραιώτες, που την 3η αγωνιστική είχαν ρεπό, μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες της διοργάνωσης και με το παιχνίδι κόντρα στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου ξεκινούν μία τετράδα αγώνων, μέσα από την οποία θα κριθεί η κατάταξη της πρώτης τριάδας του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (28/11 Κροατία, 19/12 Πειραιάς) και η αναμέτρηση στο Βελιγράδι στις 9 Ιανουαρίου 2013.

Φιλοδοξία των παικτών μας είναι η συγκομιδή όσων περισσότερων βαθμών ώστε να τερματίσουν σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στον Β Όμιλο που θα τους εξασφαλίσει –θεωρητικά- καλύτερη διασταύρωση στη φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πόλο.

*Εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα θα διατίθενται την Τρίτη από τις 09:00 από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και τα εναπομείναντα πριν από την έναρξη του αγώνα από τη θύρα εισόδου του Κολυμβητηρίου Πειραιά.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ