2012-11-12 16:10:05
Φωτογραφία για Βίντεο από τον χθεσινό Mαραθώνιο που έτρεξε η παρέα αναγνώστη μας
Ήταν πολλές οι ευχάριστες εκπλήξεις από δρομείς (πριν την εκκίνηση, στη διαδρομή, στον τερματισμό κ.α) που "απαίτησαν" να ανεβάσω βίντεο! Σας εύχομαι να είστε γεροί και να συναντηθούμε και του χρόνου! Ορίστε λοιπόν και ελπίζω να σας αρέσει Ήταν ένας από τους δυσκολότερους μαραθώνιους που έχω τερματίσει λόγω του τραυματισμού στον προσαγωγό μου (ο οποίος με κράτησε σε walking mode για 10χλμ, από το Πικέρμι έως τον Σταυρό) γι αυτό και έφτιαξα αυτό το σκετσάκι στο 01:59. Ήταν οι σκέψεις που με ενοχλούσαν αλλά τελικά ξεπεράστηκαν... (όχι τόσο γρήγορα φυσικά όσο στο βίντεο, αλλά είπαμε... σκοπός είναι να παρακινήσουμε τον κόσμο να δοκιμάσει να τρέξει :-) και όχι να τον αποτρέψουμε..)

Θεωρούμε ότι νικητές είναι όλοι όσοι τρέχουν, όσοι δοκιμάζουν να τρέξουν και όσοι εμψυχώνουν με την παρουσία τους τους δρομείς! Ο κάθε ένας από εμάς έχει διαφορετικό χρόνο για να αφιερώσει στην προπόνηση του, προβλήματα, δουλειές (;;), χαρές και λύπες. Όλοι είμαστε νικητές, ο κάθε ένας μέσα από τη δική του καθημερινότητα!


υ.γ 1 : Η ατάκα στο 02:50 "..πολύ σκληροί για να πεθάνουμε.." δεν είναι δική μου, αλλά δεν ξέρω ποιος/α την έχει πει για να τον αναφέρω... Δόξα στον άγνωστο δρομέα!!!

υ.γ 2 : Διαθέτω δυστυχώς μόνο μία κάμερα και δεν έχω άλλο υλικό από τους φίλους μου για να δείξω και την δική τους προσπάθεια.. (και έτσι όπως πάνε τα πράγματα οικονομικά με βλέπω του χρόνου να τρέχω με αυτή την παλιατζούρα με την μαύρη κουκούλα και το φλας στο χέρι χαχαχα)

υ.γ 3 : Ο φίλος μου ο Βασίλης "VKD" είναι όντως μουσικός παραγωγός και μπορείτε να ακούσετε τα κομμάτια του εδώ: http://www.youtube.com/user/TSILAN?feature=watch

υ.γ 4 : Η αδελφή μου είναι όντως "World Class Angry Bird Player"..

υ.γ 5 : Τον φίλο μου το Λεωνίδα δεν τον κουτσουλάει 18ούρα, αλλά γιαούρτι 2% λιπαρά..

υ.γ 6 : Ευχαριστούμε τον Πάνο (04:30) από το FRIEND'S BAR (το στέκι μας) στη Ραφήνα που μας ανέχτηκε στα γυρίσματα! http://el-gr.facebook.com/pages/Friends-Bar/210023105691192

υ.γ 7 : Ευχαριστούμε τον "ΑΡΚΤΟΥΡΟ" και την Μαρία Κυρίτση (04:30) για την ευγενική χορηγία τους
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ