2012-11-12 20:30:13
Φωτογραφία για Stars: Aυτές είναι οι πιο δραματικές μεταβολές βάρους (photos πριν & μετά)
Μισή μερίδα έμειναν Είναι γεγονός, οι stars του Hollywood έχουν ένα μόνιμο άγχος, ποιο; Τα κιλά τους. Απίστευτες ώρες στα γυμναστήρια, προσωπικοί γυμναστές, εξαντλητικές δίαιτες, πλαστικές επεμβάσεις. Δεν ηρεμούν ποτέ, καθώς στον πλανήτη Hollywood το να είσαι παχουλός είναι μέγα σφάλμα.

Ποιοι είναι όμως οι stars που σημείωσαν τις πιο θεαματικές μεταβολές στη ζυγαριά τους;

Οι άντρες της παρέας, Elvis Costello, Ricki Lake, Jack Osbourne και Jonah Hill, ομολογουμένως τη χρειαζόντουσαν τη δίαιτά τους. Η εξωτερική τους εικόνα βελτιώθηκε πάρα πολύ και φυσικά το σημαντικότερο, δεν κινδυνεύει πλέον η υγεία τους από τα περιττά κιλά που τους βάρυναν. Σε τέτοιες περιπτώσεις ψηφίζουμε ναι στις προσεκτικές δίαιτες, αν είναι για το καλό της υγείας τους και φυσικά αν τηρείται η αρχή του μέτρου.

Στις περιπτώσεις όμως των Μiley Cyrus, Lindsay Lohan και Nicole Richie το αδυνάτισμα τους ξεπέρασε τα φυσιολογικά πλαίσια, μιας και εμφανίστηκαν υπερβολικά αδύνατες, πράγμα μη υγιές. Είπαμε να αδυνατίσουν λιγάκι, αλλά όχι κι έτσι. Παν μέτρον άριστον. Εξάλλου το super skinny δεν είναι sexy... δεν το λέμε εμείς, ρωτήστε όποιον άντρα θέλετε.

Δείτε στη gallery τις photos των stars πριν και μετά τη δίαιτα. Ποια η γνώμη σας;
queen
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ