2012-11-12 22:41:36
Φωτογραφία για Φερέιρα...η ομάδα εκπέμπει SOS!!!
Η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι γνωστό πως ακολουθεί το κατήφορο εδώ και πολύ καιρό, αυτό που ανησυχεί όμως τον κόσμο του τριφυλλιού είναι πως δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια προσπάθεια για αγωνιστική ανάκαμψη...

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλάβει από καιρό πως είναι σε πολύ δύσκολη θέση, το σημερινό αποτέλεσμα όμως την δυσχεραίνει περισσότερο!

Ο Παναθηναϊκός αν και ξεκίνησε επιθετικά, προσπαθώντας να πάρει την κατοχή της μπάλας και να πιέσει την Κέρκυρα. Η Κέρκυρα ήταν εκείνη που  μέχρι το 20’ είχε πέντε τελικές και το «τριφύλλι» μία! Το τέμπο του πρώτου ημιχρόνου κυλούσε ίδιο τρόπο και έληξε φυσιολογικά στο 0-0.

Ο Φερέιρα στο ημίχρονο αποφάσισε να βγάλει τον πολύ κινητικό Ζέκα και να περάσει τον Μαυρία, για να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του. Αυτό όμως δεν έγινε, αφού στα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός έχασε έναν παίκτη που βοήθαγε τους Λαγό, Βιτόλο στην κυκλοφορία και κέρδισε έναν ακραίο, που δεν τον χρειάζονταν και τόσο. Με αποτέλεσμα το δεύτερο μέρος να κυλάει με πολύ κακό ρυθμό. Κι από την στιγμή που ο Πορτογάλος είδε ότι με την αλλαγή του το «τριφύλλι» έγινε πιο στατικό, αποφάσισε στο 60’ να βγάλει τον… ανύπαρκτο Φορναρόλι και να ρίξει στην μάχη τον Πετρόπουλο.


Τίποτα όμως δεν άλλαξε. Απλά, σαν μεγαλύτερη ομάδα, ο Παναθηναϊκός πήρε σιγά-σιγά μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Και η Κέρκυρα, οπισθοχωρούσε ελαφρώς διότι ήθελε να κρατήσει το μηδέν και αν μπορέσει να βγει στην αντεπίθεση και να σκοράρει. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε αφού καμία ομάδα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρία και το 0-0 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα πάρα πολύ κακό «ποιοτικά» παιχνίδι.

Ωστόσο σε ερώτηση για το που οφείλεται η νέα βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός των «πράσινων», απάντησε: «Στο γεγονός ότι δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε μερικές ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να αξοιοποιήσουμε». Η ομάδα δούλεψε πολύ, δεν μπορούμε να της προσάψουμε κάτι με την δουλειά που έχει κάνει. Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί παίκτες που είναι κουρασμένοι και για τους νέους παίκτες είναι βαρύ να μάχονται. Πρέπει να αναγνωριστεί το γεγονός ότι έχουμε 8 παίκτες εκτός και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι με πολύ σκληρή δουλειά να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα»

Δείτε τη βαθμολογία της Superleague ΕΔΩ
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ