2012-11-13 07:46:03
Φωτογραφία για Στα κορυφαία club της Ευρώπης ο Ολυμπιακός
Εννιά νίκες και μία ισοπαλία έχει ο Ολυμπιακός με τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας έχοντας πετύχει 26 γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα και οι συγκρίσεις πλέον γίνονται με ευρωπαϊκές ομάδες όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Μάντσεστερ Σίτι!

Στην επιθετική παραγωγικότητα οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 2,6 γκολ ανά παιχνίδι. Τον περνάνε μόνο η Αϊντχόφεν (3,5), η Μπαρτσελόνα (3,3), η Σαχτάρ (3), η Μπάγερν (2,9) και η Πόρτο (2,7).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι και μέσα στις επτά ομάδες που διατηρούν το αήττητο στο πρωτάθλημά τους για τη σεζόν 2012-13. Η Σαχτάρ μετράει 15 ματς αήττητη, Κρίσταλ Πάλας, Καϊζερσλάουτερν και Μπραουνσβάιγκ 13 ματς χωρίς ήττα, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Χέρτα Βερολίνου έχουν 11 παιχνίδια χωρίς να χάσουν και ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 10!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία φέτος να σπάσουν πολλά ρεκόρ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κατακτήσουν το 40ό πρωτάθλημα και να βάλουν το τέταρτο αστέρι στη φανέλα ως αήττητοι.

Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν την Κέρκυρα και στη συνέχεια έχει τον ΠΑΟΚ (στην Τούμπα), τον Πλατανιά (εντός), τον Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ) και τον Πανιώνιο (στη Νέα Σμύρνη).

Μέσα σε όλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει μείνει μέσα στο παιχνίδι της Ευρώπης. Με κλειδωμένη την τρίτη θέση την επόμενη εβδομάδα θα πάει στη Γερμανία για να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θέλει και τους δύο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θέλει και τους δύο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ