2012-11-13 08:34:24
Φωτογραφία για Φερέιρα προς... αποχώρηση
Η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν για τον Παναθηναϊκό η ισοπαλία στην Κέρκυρα και ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται διατεθειμένος να «τελειώσει» τον Φερέιρα.

Μετά από δέκα αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα το τριφύλλι έχει γευτεί μόλις τρεις φορές τη χαρά της νίκης και βλέπει τον Ολυμπιακό να έχει εκτοξευθεί στο +15. Η νέα τραγική μάλιστα βραδιά την Δευτέρα στην Κέρκυρα, φέρνει το διαζύγιο με τον Φερέιρα να αποτελεί θέμα χρόνου, σύμφωνα με το «Goal».

Μπορεί η εκτίμηση του Γιάννης Αλαφούζου προς τον Πορτογάλο να είναι αδιαμφισβήτητη, τόσο ως ανθρώπου, όσο και ως προπονητή, ωστόσο η υπομονή και του ίδιου φαίνεται ότι εξαντλήθηκε. Πάντως εκείνο που τονίζεται είναι ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση από πλευράς προέδρου των «πρασίνων», πριν μιλήσει πρώτα με τον προπονητή της ομάδας, αλλά έστω κι έτσι δείχνει δύσκολο να αποτραπεί το... μοιραίο.

Στις σκέψεις μάλιστα των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού έχουν έρθει ήδη και τα πρώτα ονόματα για τον μεταβατικό προπονητή, με τους Χουάν Ραμόν Ρότσα και Γιάννη Αναστασίου να είναι οι επικρατέστεροι.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Hλεκτρική σκούπα - ρομπότ - BINTEO
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Hλεκτρική σκούπα - ρομπότ - BINTEO
Στα ύψη η ψυχολογία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στα ύψη η ψυχολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ