2012-11-13 09:31:47
Φωτογραφία για Στάση εργασίας από ΑΔΕΔΥ
Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου, έχει κηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στα μέτρα της κυβέρνησης και, ειδικότερα, στη διαδικασία της διαθεσιμότητας υπαλλήλων που προβλέπεται από το πολυνομοσχέδιο  Στην κινητοποίηση συμμετέχουν εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και Οργανισμούς, στους ΟΤΑ, στις ΔΕΚΟ, μηχανικοί κ.ά.

Η ΑΔΕΔΥ οργανώνει στις 12.30 συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ αύριο απο κοινού με τη ΓΣΕΕ οργανώνουν Πανεργατική Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 13:00.

Στην αυριανή κινητοποίηση συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, που όμως ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια του σιδηροδρομικού άξονα (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν, σήμερα και αύριο, και οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.


Δάσκαλοι- καθηγητές

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν σήμερα και αύριο η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος ΔΟΕ και η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης εκπαίδευσης ΟΛΜΕ 

Ειδικότερα, σήμερα η ΔΟΕ καλεί σε δίωρη παναττική στάση (12.00 - 14.00 και 14.00 - 16.00), ώστε οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας δημοσίων υπαλλήλων. Η ΟΛΜΕ κήρυξε στάση 11.00 - 14.00 και 14.00 - 17.00.

Οι δύο ομοσπονδίες κήρυξαν στάσεις εργασίας τις ίδιες ώρες και αύριο, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης των συνδικάτων.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ