2012-03-23 10:20:04
Φωτογραφία για O Leonardo di Caprio δεν πλένεται για... οικολογικούς λόγους
Παγκόσμια Ημέρα Νερού σήμερα και ο αγαπημένος μας Leo δείχνει, όπως πάντα, έμπρακτα την αγάπη του για το Περιβάλλον, ακόμα κι αν γι΄αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσει τη σχέση του με το μοντέλο της Victoria' s Secret, Erin Heatherton "Τελεσίγραφο" στον αγαπημένο της Leonardo di Caprio έστειλε το μοντέλο της Victoria' s Secret, Erin Heatherton, προειδοποιώντας τον ότι αν δεν αρχίσει να φροντίζει περισσότερο την προσωπική του υγιεινή, η σχέση τους θα έχει προβλήματα.

Σύμφωνα με πηγές από φίλους του Leonardo, ο διάσημος ηθοποιός αποφεύγει το αποσμητικό και τα τακτικά ντους, για οικολογικούς λόγους, αφού έτσι πιστεύει ότι συμβάλλει στη διάσωση του πλανήτη.

"Ο Leo βάζει την αγάπη του για το Περιβάλλον πάνω από όλους, ακόμα και από τη σχέση του με την αγαπημένη του. Πλένεται μόνο μερικές μέρες την εβδομάδα, προκειμένου να μην ξοδεύει νερό και θεωρεί το αποσμητικό ανθυγιεινό και βλαβερό για το Περιβάλλον", ανέφερε η ίδια πηγή.

Αν και η Erin, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, νοιάζεται πολύ για τον Leonardo, έχει αρχίσει να πιστεύει ότι εκείνος ενδιαφέρεται περισσότερο για το Περιβάλλον παρά για εκείνη.

Ο ωραίος και πάμπλουτος Leo όμως, δεν φαίνεται να πτοείται. Εξάλλου, αν η Erin δεν μπορεί να αντέξει τις (κακές) συνήθειές του, θα "παραγγείλει" κάποιο άλλο μοντέλο απ' τον... κατάλογο που θα τις αντέχει! Τόσο απλά! planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ