2012-11-15 13:32:02
Φωτογραφία για Εκδήλωση Μνήμης για τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη
Εκδήλωση μνήμης για τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη, Κύπριο στην καταγωγή, πρώην Γενικό Διευθυντή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, διοργανώνει το... Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε συνεργασία με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και την Ένωση Συντακτών Κύπρου.

Η εκδήλωση που είναι ανοικτή για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012, στις 7 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία.

Η Εκδήλωση Μνήμης θα αρχίσει με χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΥΠΕ Λάρκο Λάρκου, το Γενικό Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης Μακαδονίας ΑΠΕ-ΜΠΕΣταύρο Τζίμα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου Αντώνη Μακρίδη. Θα αναγνωστεί, επίσης χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Πρακτορείων Ειδήσεων Έρικ Νίλεν.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί φιλμάκι αφιερωμένο στον Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Την κύρια ομιλία θα εκφωνήσει ο Λούης Ηγουμενίδης, εκπαιδευτικός, πολιτικός αναλυτής και προσωπικός φίλος του Ανδρέα Χριστοδουλίδη.


Δύο Κύπριοι δημοσιογράφοι ο Ανδρέας Παράσχος και η Ανδρούλα Γεωργιάδου θα καταθέσουν προσωπικές μαρτυρίες για το πώς έζησαν τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη όταν αυτός ήλθε στην Κύπρο και λειτούργησε τον πρώτο ιδιωτικό ραδιοσταθμό στη χώρα μας.

Η Υπεύθυνη του Γραφείου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΠΕ-ΜΠΕ Δήμητρα Λέτσα θα μιλήσει για τον άνθρωπο και προϊστάμενο Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Συντονιστής της Εκδήλωση Μνήμης θα είναι ο δημοσιογράφος Παύλος Παύλου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΥΠΕ.

Στο προαύλιο της Δημοσιογραφικής Εστίας θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας από τη ζωή και το έργο του Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Χορηγός Επικοινωνίας: Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.
onlycy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ