2012-03-23 10:50:02
Φωτογραφία για Νίκη Ολάντ με 54% στο β’ γύρο δείχνει νέα δημοσκόπηση
Αμετάβλητο με το μέσον του Φεβρουαρίου παραμένει το ποσοστό με το οποίο ο Φρανσουά Ολάντ κατά τη σημερινή δημοσκόπηση κερδίζει στον β’ γύρο (6 Μαΐου) τις εκλογές (54%), την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό για τον Νικολά Σαρκοζί είναι 46%.

Ποσοστό 2% προβλέπει η ίδια δημοσκόπηση ότι θα λάβει στον α’ γύρο η πρώην δικαστής και υποψήφια πρόεδρος των Οικολόγων Εύα Ζολί, η οποία στην προηγούμενη συγκέντρωνε 3% των ψήφων. Ποσοστό 0,5% ο καθένας συγκεντρώνουν στον α’ γύρο αμφότεροι οι τροτσκιστές υποψήφιοι πρόεδροι, Ναταλί Αρτό, Φιλίπ Πουτού, σύμφωνα με το protothema.gr

Ποσοστό 1,5% αποδίδει η δημοσκόπηση στον ίδιο γύρο στον «γκολικό» Νικολά -Ντιπόν Ενιάν. Μικρότερο του 0,5% είναι το αντίστοιχο ποσοστό του υπεραμυνόμενου της παγκόσμιας ολιγαρχίας (οπαδού του Αμερικανού Λα Ρούς) Ζακ Σεμινάντ.

Πρόκειται για δημοσκόπηση που έκανε το ινστιτούτο BVA μεταξύ 21-22 τρέχοντος μηνός.


Αυξάνει το ποσοστό του ο Ζαν-Λικ Μελενσόν

Ο υποψήφιος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για τη γαλλική προεδρία, Ζαν-Λικ Μελενσόν, αυξάνει στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 22 Απριλίου το ποσοστό ψήφων του σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση, στην οποία – στον ίδιο γύρο – για το εκλογικό προβάδισμα διαγκωνίζονται ο νυν πρόεδρος Σαρκοζί και ο σοσιαλιστής υποψήφιος πρόεδρος Ολάντ.

Στη δημοσκόπηση BVA, ο Μελενσόν από την πλευρά του έχοντας κάνει εντυπωσιακή προεκλογική ομιλία στη Βαστίλη την Κυριακή, στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει ένα ποσοστό 14%, προηγούμενος πλέον της Μαρί Λεπέν (13%) και του Φρανσουά Μπαϊρού (12%).

Ο νυν πρόεδρος Σαρκοζί συγκεντρώνει ποσοστό ψήφων 28% στο ίδιο ερώτημα σε μικρή απόσταση από τον Ολάντ, που το ποσοστό του από 31% στην προηγούμενη δημοσκόπηση (μέσον Φεβρουαρίου) υποχωρεί τώρα στο 29,5%. GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Μαρία Μενούνος...στα μπλε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Μαρία Μενούνος...στα μπλε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ