2012-11-15 16:30:31
Φωτογραφία για Η Χριστοφιλοπούλου απειλεί με μηνύσεις μετά τα λεγόμενα για το ΙΕΚ της κόρης της
Για «άθλια και δόλια προσπάθεια κατασυκοφάντισής» της, χτυπώντας την κόρη της Ελιάνα, συνιδιοκτήτη ΙΕΚ, κάνει λόγο η Εύη Χριστοφιλοπούλου μετά τις σχετικές καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ Παναγιώτη Κουρουτό.

«Αυτή τη φορά ο κ. Κουρουτός επέλεξε να χτυπήσει την κόρη μου Ελιάνα Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέτω υπόψη σας τα εξής:

Η κόρη μου Ελιάνα, οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο LSE, είναι 32 ετών παντρεμένη και κάτοικος Καλαμάτας εδώ και 3 χρόνια.

Η συνεργασία της με τον κ. Μπουγά, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του 2011, αφορά αποκλειστικά την ίδρυση ιδιωτικού ΙΕΚ. Οπως είναι γνωστό τόσο το προϋφιστάμενο όσο και το ισχύον νομικό πλαίσιο για την ίδρυση των ΙΕΚ, ως εκπαιδευτικών μονάδων, δίνει τη δυνατότητα εναλλασόμενης χρήσης σχολικού εκπαιδευτηρίου και ΙΕΚ. Τα περί υπουργικών αποφάσεων για χρήση χώρων είναι παντελώς άσχετα και αποκλειστική στόχευση έχουν τη δόλια κατασυκοφάντησή μου.


Η ίδρυση και λειτουργία του εν λόγω ΙΕΚ ήταν και είναι απολύτως σύννομη και ουδεμία σχέση έχει με τη δραστηριότητά μου ως Υφυπουργού Παιδείας.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των πανελλαδικών εξετάσεων γιατί σκοπίμως αποκρύπτεται ο πραγματικός λόγος της εκκρεμότητας ενώπιον του ΚΥΣΔΕ;

Το αληθές είναι ότι επειδή ακριβώς κρίναμε ότι η ποινή είναι υπερβολικά επιεικής η υπόθεση παραπέμφθηκε με την υπ' αρίθμ. Φ8/214/33124/Δ5/21-4-2010 ενώπιον του ΚΥΣΔΕ, όπου και εκκρεμεί, για την επιβολή αυστηρότερης ποινής, με συνυπογραφή μου ως Υφυπουργού Παιδείας και τελική υπογραφή της τότε Υπουργού κ. Αννας Διαμαντοπούλου.

Συνεπώς, ζητήσαμε αυστηρότερη ποινή ακριβώς για να μην γίνει κουκούλωμα.

Και επειδή η αθλιότητα έχει τα όριά της το λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη» αναφέρει σε ανακοίνωση η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ