2012-11-15 16:41:15
Φωτογραφία για ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ : ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΑΡΣΕΪΓ
Για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο του NextGen Series μίλησε ο Λυκογιάννης στο "woop.gr".

Αναλυτικά:

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική του NextGen Series (19:00, Novasports 2) και με νίκη θα είναι μία… ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Στορκ είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος μίλησε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο άσος των ερυθρόλευκων τόνισε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη, η οποία θα τους φέρει αγκαλιά με την πρόκριση.

Ο νεαρός μέσος είπε ότι περιμένει τη στήριξη του κόσμου των «ερυθρόλευκων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η οποία θα είναι πολύτιμη για να πάρει τους τρεις πόντους.

Να θυμίσουμε ότι απομένουν δύο αγωνιστικές ακόμα με τη σημερινή αντίπαλο των "ερυθρόλευκων" να έχει εφτά πόντους, τν Ολυμπιακό έξι, την Άρσεναλ τέσσερις και την Μπιλμπάο τρεις.


Τέλος, ο Λυκογιάννης αναφέρθηκε και στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ανδρική ομάδα, τονίζοντας ότι εκείνος θα συνεχίσει να δουλεύει για να δικαιώσει τον προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Λυκογιάννη:

Για το ματς με τη Μαρσέιγ: «Το ματς αυτό για εμάς είναι σαν “τελικός”. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Έχουμε δουλέψει καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι ομάδα είναι η Μαρσέιγ: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλή επίθεση, γρήγορη. Εμείς πρέπει να την περιορίσουμε, να μπούμε δυνατά και πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τον όμιλο και τα ματς που έχουν απομείνει: «Έχουν μείνει δύο παιχνίδια στην έδρα μας με Μαρσέιγ και Μπιλμπάο. Θέλουμε να κάνουμε το δύο στα δύο και να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη: «Ο κόσμος θα δώσει μεγάλη βοήθεια σε εμάς σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που θα έρθει και τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό και για την μεγάλη στήριξη που θα μας προσφέρει».

Για την εμπιστοσύνη του Ζαρντίμ στο πρόσωπό του: «Εγώ αυτό που κάνω είναι να δουλεύω όσο μπορώ και να αποδεικνύω κάθε μέρα τι μπορώ να κάνω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ