2012-03-23 12:02:02
Φωτογραφία για Πωλείται η κατοικία του Michael Jackson
Η πολυτελής κατοικία στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή ο Βασιλιάς της Ποπ το 2009 έχει ανακαινιστεί για όποιον ενδιαφέρεται να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Η έπαυλη πωλείται έναντι 23,9 εκατομμυρίων δολαρίων Η ιστορική κατοικία του Michael Jackson αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, μια πισίνα, έναν ξενώνα, ένα κελάρι κρασιών, έναν χώρο για spa και μια αίθουσα γυμναστικής. Η κατοικία έχει ακόμα και ασανσέρ!

Το σπίτι βρίσκεται στο Holmby Hills, στη γειτονιά των πλουσίων, όπου έχουν κατοικήσει πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Frank Sinatra, η Lucille Ball, η Marilyn Monroe, ο Elvis Presley και ο Dean Martin.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη έπαυλη αναζητεί έναν αγοραστή. Το 2010 είχε οριστεί πωλητήριο που ξεκινούσε από τα 23,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο κτηματομεσίτης Mauricio Umansky, που έχει αναλάβει την πώληση της έπαυλης του θρυλικού τραγουδιστή, δήλωσε στο περιοδικό Forbes: «Το σπίτι είναι αυτό που είναι. Δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε».

Και συμπλήρωσε: «Ο Michael Jackson ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, αλλά αυτό δεν αφαιρεί την αξία του σπιτιού. Λάτρευε την κεντρική κρεβατοκάμαρα και τον κήπο. Εκεί ήταν ευτυχισμένος». planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ