2012-11-17 22:18:07
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΚΕ ΕΝΟΨΕΙ ΘΡΥΛΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Σάλκε έχασε από τη Λεβερκούζεν με γκολ των Σίρλε και Κίσλινγκ με 2-0 και μαζί την ευκαιρία να πλησιάσει την Μπάγερν στην κορυφή, σε αγώνα που αποβλήθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Η ισοπαλία της Μπάγερν στη Νυρεμβέργη (1-1) έδινε την ευκαιρία στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, να πλησιάσει στο -5 από την κορυφή, αλλά οι "βασιλικοί μπλε" είχαν εξ' αρχής δύσκολο έργο στο Λεβερκούζεν.

Η απουσία του τραυματία Άφελαϊ φάνηκε πολύ για τους φιλοξενούμενους, που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και γνώρισαν δίκαια την ήττα.

Τη μοναδική φορά που οι παίκτες του Στέφενς έβαλαν κάτω την μπάλα έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, με τον Λένο να κάνει εκπληκτική απόκρουση στο πλασέ του Ντράξλερ σε διπλή ευκαιρία. Στο 45', ο Σίρλε έκανε την κούρσα, κανένας δεν τον μάρκαρε και από τα 25 μέτρα «εκτέλεσε» τον Ούνερσταλ για το 1-0!


Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 66', αφού αρχικά ο Ούνερσταλ έβγαλε εντυπωσιακά το πλασέ του Σίρλε, στη συνέχεια ένα λάθος στη μεσαία γραμμή έδωσε την ευκαιρία στον Κάστρο να κλέψει, να αφήσει στον Κίσλινγκ, ο οποίος πέρασε τον Παπαδόπουλο και έκανε το 2-0!

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν... πνεύμα και στο 80' οι «ασπιρίνες» κέρδισαν πέναλτι. Ο Κίσλινγκ το εκτέλεσε, όμως ο Ούνερσταλ απέκρουσε για να κρατήσει το 2-0. Στο 82', ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για φράγμα στον Κίσλινγκ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Λεβερκούζεν έφτασε τους 21 βαθμούς και τη Σάλκε να μένει στους 23.

Λεβερκούζεν (Σάσα Λεβαντόφσκι): Λένο, Κάστρο (88' Αουγκούστο), Τορπάκ, Βόλσαϊντ, Καρβαχάλ, Ρόλφες, Χοσογκάι, Μπέντερ (78' Χέγκελερ), Ράιναρτς, Κίσλινγκ, Σίρλε (90' Κορ)

Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Φουκς, Μάτιπ, Παπαδόπουλος, Χέβεντες, Τζόουνς (74' Μόριτς), Νοϊστέντερ, Χόλτμπι (60' Μπαρνέτα), Ντράξλερ, Φαρφάν (68' Μαρικά), Χούντελααρ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ