2012-11-17 23:47:24
Φωτογραφία για ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ-Η... twitterοπροσευχή για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους της βγήκε ξινή!
Μήνυμα στους θαυμαστές της, που την ακολουθούν στο twitter, έστειλε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) επειδή όπως είπε, ίσως να προσβάλλονταν από τα όσα έγραψε σχετικά με τη διαμάχη Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Όπως έγραψε, θέλησε να απολογηθεί για τη δημοσίευση δυο tweets, που ανάρτησε.

Στο πρώτο ανέφερε: "Προσεύχομαι για όλους στο Ισραήλ".

Αργότερα έγραψε και ένα δεύτερο tweet στο οποίο έγραφε: "Προσεύχομαι για όλους στην Παλαιστίνη και τον κόσμο ολόκληρο!".

Λίγη ώρα αργότερα η Κιμ διέγραψε και τα δύο μηνύματα στο προσωπικό της twitter, δικαιολογώντας την πράξη της ως εξής:

"Θέλω να επανορθώσω εξηγώντας το γιατί έγραψα νωρίτερα δυο tweets προσευχόμενη για τους λαούς της Παλαιστίνης και του Ισραήλ και εισακούοντας αργότερα όσους με ακολουθούν στο twitter, τα έσβησα και τα δυο γιατί κατάλαβα πως μερικοί άνθρωποι προσβλήθηκαν και στεναχωρήθηκαν με τα όσα είπα, και για αυτό τους οφείλω μια συγνώμη".


Και συνεχίζει:

"Έπρεπε να είχα εξωτερικεύσει τις προθέσεις μου όταν έγραψα τα δυο αυτά μηνύματα. Το γεγονός είναι πως ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, υπάρχουν αμέτρητοι αθώοι άνθρωποι εμπλεγμένοι στα όσα συμβαίνουν, χωρίς να το έχουν επιλέξει και προσεύχομαι για εκείνους καθώς επίσης και για μια επίλυση στα όσα συμβαίνουν. Επίσης προσεύχομαι για όλους τους ανθρώπους του πλανήτη που εμπλέκονται σε αντίστοιχα διασταυρούμενα πυρά".

Αφού είσαι χαζή κοπέλα μας, τι θες και ασχολείσαι με την πολιτική... προσευχόμενη;

Έλεος με την κάθε... φέτα!
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ