2012-03-23 13:51:10
Φωτογραφία για Νεαρός τρέχει σε μαραθώνιο μετά από μεταμόσχευση καρδιάς
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία Ο 25χρονος Joe Matthews μπορεί πλέον να χαμογελά δυνατά και ζει κάθε στιγμή της ζωής του έντονα. Και όλα αυτά χάρη στον ανώνυμο δωρητή που του έδωσε μόσχευμα καρδιάς.

Από όταν λοιπόν του έγινε η μεταμόσχευση καρδιάς, ο Joe, υποσχέθηκε να ζει την ζωή του στο φουλ.

Ο 25χρονος είχε διαγνωστεί ως κλινικά νεκρός αφότου η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά για πέντε ολόκληρα λεπτά στο χειρουργικό κρεβάτι.

Οι γιατροί του είχαν πει πως πρέπει μετά την μεταμόσχευση να ζει προσεκτικά… Όμως εκείνος ήθελε να εκμεταλλευτεί στο έπακρον την δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε να παραμείνει σε αυτόν τον κόσμο.

Υποσχέθηκε λοιπόν στον εαυτό του να το κατευχαριστηθεί κάνοντας πράγματα που εκτόξευαν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Έτσι λοιπόν, ένα χρόνο μετά την επέμβαση, έλαβε μέρος στον πρώτου του μαραθώνιο.

Και τώρα τέσσερα χρόνια μετά, θεωρείται ως πιο γρήγορος άνδρας στην Βρετανία με την καινούργια του καρδιά, αφού έκανε 100 μέτρα σε χρόνο 11,06 λεπτά !!!


Επίσης έχει κα άλλα ενδιαφέροντα όπως είναι το surfing, το snowboarding και το  mountain biking.

«Το να ακολουθήσω τα συμβουλές των ειδικών και να πρέπει να προσέχω, δεν θα ήταν για μένα ο τρόπος που θα ήθελα να ζω» δηλώνει ο ίδιος ενώ συμπληρώνει «Είμαι ένα καλό παράδειγμα για το πόσο εκπληκτική μπορεί να είναι η ζωή κάποιου μετά από μεταμόσχευση».

Ο 25χρονος με το άλμπουμ της μετά την μεταμόσχευση ζωής του, ελπίζει να γεμίσει ελπίδα και χαρά όσους έχουν κάνει ή θα κάνουν μεταμόσχευση καθώς επίσης και να πείσει πολλούς άλλους να γίνουν δωρητές…​ 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ