2012-11-19 09:55:57
Φωτογραφία για Πολλαπλασιάζονται οι καταλήψεις ενόψει απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων
Κινητοποίηση από υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που βλέπουν την έξοδο - Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα γραφεία προσωπικού των δήμων - Κατάληψη και στα... γραφεία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής.

Συνεχίζονται οι καταλήψεις στα γραφεία προσωπικού των δήμων από τους εργαζόμενους στους δήμους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προωθούμενη διαθεσιμότητα εργαζόμενων που μονιμοποιήθηκαν επί υπουργίας Παυλόπουλου.

Κατάληψη ξεκίνησαν, το πρωί, υπάλληλοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, που κατέλαβαν τη Διεύθυνση Διοίκησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στην οδό Αλμυρού, στο κέντρο του Ηρακλείου. Η κινητοποίηση αφορά 22 εργαζόμενους που κινδυνεύουν. Εξ αυτών οι 12-15 εργάζονται στην Περιφερειακή Ενότητα του Ηρακλείου και οι υπόλοιποι 7-10 εργάζονται στην υπόλοιπη Κρήτη.

Την ίδια στιγμή, κατάληψη πραγματοποιείται και στα γραφεία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, στο Ηράκλειο.

Εν τω μεταξύ οι λίστες με τα ονόματα φέρονται να είναι ήδη έτοιμες και τα ονόματα ήδη εν γνώσει του υπουργού Οικονομικών, γεγονός που καθιστά θέμα χρόνου την αποστολή των λιστών στους δήμους και τους οργανισμούς. Οι υπάλληλοι πάντως εμφανίζονται κάθετοι στη στάση τους, αρνούμενοι να αποστείλουν από την πλευρά τους, διαπιστωτικές πράξεις.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ