2012-03-23 15:02:56
Φωτογραφία για Ο απόλυτος τρόμος στα σαγόνια του καρχαρία!
Τρόμος, καθαρός τρόμος...

Έτσι περιγράφει ο Glen Folkard την τραυματική «συνάντησή» του με έναν καρχαρία ενώ έκανε σερφ στα βόρεια του Σίδνεϊ.

Ο καρχαρίας έριξε τον Folkard από τη σανίδα του και τον τράβηξε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ήταν τέτοιο το δάγκωμά του στο μηρό που ο άνδρας έχασε σχεδόν δύο κιλά κρέας!

Τη στιγμή που ο καρχαρίας τον άφησε και ετοιμάστηκε να δαγκώσει και πάλι, ο 44χρονος άρπαξε την τελευταία του ευκαιρία να ζήσει: κατάφερε να σκαρφαλώσει στη σανίδα του και να αφήσει το κύμα να τον βγάλει στην παραλία Redhead Beach ενώ ο καρχαρίας ακολουθούσε το ποτάμι αίματος που άφηνε πίσω του.

«Με χτύπησε από κάτω, με άρπαξε, με γύρισε και με τράβηξε κάτω από την επιφάνεια του νερού. Με άφησε νομίζω επειδή είχε υλικό από τη σανίδα στα δόντια του… αυτή ήταν η ευκαιρία μου», είπε.

Μόλις έφτασε στα ρηχά κατέρρευσε στην άμμο με ένα μεγάλο κενό εκεί που ήταν κάποτε ο μηρός του αλλά ευτυχισμένος που ήταν ζωντανός.

«Θυμάμαι πως γύρισα ανάσκελα, κοίταξα τον ουρανό και ένιωσα να αγαπώ τη ζωή», λέει, «λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ήταν λίγα μέτρα μακριά μου».

Ωστόσο η αιμορραγία παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Έμεινε πολλές ημέρες στην εντατική θεραπεία δίνοντας μάχη για τη ζωή του

Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως η σκηνή θύμιζε την ταινία «Στα σαγόνια του καρχαρία». 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ