2012-11-19 22:02:11
Φωτογραφία για ΓΥΜΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-Ενάντια στην απαγόρευση του γυμνισμού στο Σαν Φρανσίσκο
Στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο πρόκειται να ψηφιστεί ένα διάταγμα που θα απαγορεύει τον γυμνισμό στους περισσότερους δημόσιους χώρους.

Μια γενική απαγόρευση που έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους της πόλης και ειδικότερα μιας περιοχής που είναι γνωστή σαν γκέι συνοικία, όπου ετοιμάζονται να κλιμακώσουν τις διαμαρτυρίες τους αντιτιθέμενοι στην απαγόρευση.

Η πρόταση του εισαγγελέα αν ψηφιστεί θα καταστήσει παράνομο στα άτομα οποιοδήποτε φύλου και ηλικίας, άνω των 5 ετών, να "εκθέτουν τα γεννητικά όργανα, το στήθος ή τα οπίσθιά τους σε οποιοδήποτε δημόσιο δρόμο, παράδρομο, πεζοδρόμιο,πάρκο ή πλατεία" ή κατά την χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς.

Όποιος παραβεί το νόμο θα τιμωρείται την πρώτη φορά που θα συλλαμβάνεται με ένα μέγιστο πρόστιμο 100 δολάρια, αλλά οι εισαγγελείς θα έχουν το δικαίωμα από την δεύτερη παράβαση να τιμωρούν με την ποινή πλημμελήματος που μεταφράζεται σε ένα πρόστιμο 500 δολαρίων που μπορεί να επιφέρει ακόμα και ένα χρόνο στη φυλακή.

Εξαιρέσεις θα γίνονται για τους συμμετέχοντες σε δημόσιες παρελάσεις, όπως η ετήσια παρέλαση ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας της πόλης και το Folsom Street Fair, μια διάσημη γιορτή σαδομαζοχισμού που λαμβάνει χώρα στην πόλη.

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες του κόσμου που δεν δέχονται να υποστούν την απαγόρευση του γυμνισμού.
radar
enimerotiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ