2012-11-19 23:45:04
Φωτογραφία για Συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ στο αυριανό συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας, που όπως υποστηρίζει, οδηγεί σε απολύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό αύριο Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Ομοσπονδιών - μελών της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και αμέσως μετά θα υπάρξει συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, θα γίνει στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 μ.μ., ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ακόμα τη σύγκληση Γενικού Συμβουλίου την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, ενώ στο μεσοδιάστημα θα πραγματοποιηθούν αγωνιστικές κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών, προκειμένου, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «να συνεχιστεί ο συντονισμένος αγώνας των εργαζομένων κατά των απολύσεων, αλλά και της διάλυσης των δημοσίων υπηρεσιών που με διαδικασίες αμφίβολης συνταγματικότητας επιταχύνει η τρικομματική κυβέρνηση».
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ