2012-11-20 01:04:03
Φωτογραφία για Δήλωση του Ι. Μιχελογιαννάκη μετά την επίσκεψή του στο υπό κατάληψη κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
από το Γραφείο Τύπου

Ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης επισκέφτηκε σήμερα τους συγκεντρωμένους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, που κατέλαβαν... τη Διεύθυνση Διοίκησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Έπειτα από συζήτηση που είχε μαζί τους προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«H τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει να βαφτίζει τις απολύσεις διαθεσιμότητα, προσπαθώντας να αποκρύψει την οδυνηρή πραγματικότητα που ξημερώνει για χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους τους επόμενους μήνες. Η εσωτερική τρόικα λέει διαρκώς ψέματα, νομοθετεί τη βαρβαρότητα, παγιδεύει τη χώρα για δεκαετίες, την καθιστά όμηρο των δανειστών και των μεγάλων συμφερόντων που εποφθαλμιούν τη δημόσια περιουσία και συνεχίζει να δημιουργεί στρατιές ανέργων. Η μόνη μας επιλογή είναι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να τους σταματήσουμε και να πούμε ως εδώ με τις εκτροπές, ως εδώ με την κατάλυση της δημοκρατίας και του Συντάγματος και τη δικτατορία των αγορών που επιχειρείται να επιβληθεί στη χώρα μας.»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ