2012-11-20 01:00:48
Φωτογραφία για Τι αποφάσισαν οι αρχηγοί για μετα την εκταμίευση της δόσης των 44 δις
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ 9ΜΕΛΟΥΣ "ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

Δεν υφίσταται θέμα ανασχηματισμού της κυβέρνησης - άλλωστε πως είναι δυνατόν να υπάρξει 4 μήνες μετά τον σχηματισμό της την ώρα που όλα έχουν μονταριστει για να...φορτσάρει το υπάρχον σχήμα - αλλά αποφασίσθηκε η συγκρότηση μιας 9μελούς "τρικομματικής επιτροπής συντονισμού και ελέγχου" του συνόλου της κυβερνητικής λειτουργίας, η οποία θα εισηγείται και για την στελέχωση απο εδω και στο εξης κάθε δημόσιας σημαντικής θέσης, με τη συμφωνη γνωμη και των τριων κομματων- ή και για όποιες αλλαγες προσώπων κρίνεται οτι πρέπει να υπάρξουν. Και ακόμη να συμβουλεύει για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αναφύονται.

Αυτα προέκυψαν απο τις τετ-α-τετ συζητησεις που ειχε το βραδυ της Δευτερας ενοψει της σημερινης κρισιμης συνεδριασης του Eurogroup ο Πρωθυπουργος Α.Σαμαρας με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φ.Κουβελη(οι οποιοι προχωρησαν και σε δηλωσεις μετα τις συναντησεις που ειχαν).


Οι λεπτομέρειες λειτουργίας της 9μελους αυτης επιτροπής θα συζητηθούν μετα την εκταμιευση της δοσης των 44 δις ευρω - δηλαδη μετα την 5η Δεκεμβριου και τοτε θα αποφασισθει και ΠΟΙΑ προσωπα θα μετεχουν σε αυτη την επιτροπή.

Επίσης οι τρεις αρχηγοι απέρριψαν και το email της "τρόϊκας" με το οποίο τους εζητείτο να συγκατανευσουν σε επιπλεον 22.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων το 2014!!

Συζητησαν επίσης το θεμα των τραπεζιτων - που μεχρι τον Απριλιο θα πρεπει να αποφασισουν εαν θα κρατησουν τον ελεγχο των τραπεζων η θα αποσυρθουν, τις εργολαβιες των οδικων αξόνων, την πωληση των Ναυπηγείων και αλλα κοινωνικα θέματα.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ