2012-11-20 05:33:03
Φωτογραφία για Ρομπότ του σεξ! Υπόσχονται ηδονή και... μακροζωία!
Όπως φαίνεται η εποχή που οι σύντροφοί μας θα αντικατασταθούν και μάλιστα επάξια από... μηχανές είναι κοντά!

Οι μελέτες επί του θέματος, αναφέρουν πως το σεξ με τα ρομπότ μπορεί να δώσει στις γυναίκες και τους άντρες μακροζωία(!), αφού επικρατεί η εικασία ότι με κάποιον τρόπο ο οργασμός και η υγεία του ανθρώπου συνδέονται.

Οπότε... αν ένα ρομπότ μπορεί να προσφέρει στο "χρήστη" του πολύ πιο έντονη ηδονή, σε σύγκριση κάθε ανθρώπινη επαφή, τότε του "προσφέρει" και περισσότερα χρόνια ζωής.

Έτσι και οι συγγραφείς του βιβλίου «The Longevity Project», προσπαθώντας να ερευνήσουν τη σχέση οργασμού και υγείας αναφέρουν ότι οι γυναίκες που έχουν συχνούς και έντονους οργασμούς ζουν περισσότερο.

Προκύπτει όμως το ερώτημα: τι παίζει σπουδαιότερο ρόλο στη σχέση οργασμού-μακροζωίας; Η έντονη απόλαυση ή η συχνότητα; Στη δεύτερη περίπτωση είναι σίγουρο ότι ένα ρομπότ δεν θα κουραστεί ποτέ να κάνει σεξ, εκτός και αν... μείνει από μπαταρία, οπότε τους συχνούς οργασμούς τους έχεις εξασφαλισμένους.

Πάντως σε κάθε περίπτωση οι υποστηρικτές των σεξ ρομπότ εκθείασαν τις ικανότητες τους. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Transhumanity αναφέρεται:

"Τα Sexbots θα μας προσφέρουν απίστευτους οργασμούς γιατί θα είναι πιο επιθυμητά, πιο υπομονετικά, πιο πρόθυμα και δεν θα νοιάζονται για την προσωπική τους ευχαρίστηση. Επιπλέον οι γνώσεις τους για το σεξ θα είναι απεριόριστες: Θα μπορούν να κάνουν καλύτερο στοματικό σεξ, να φιλούν πιο παθιασμένα, να κάνουν τέλειο μασάζ στο g-spot και στην περιοχή του προστάτη".

Να σημειώσουμε τέλος πως σε περίπου 40 χρόνια, δηλαδή γύρω στο 2050, ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Victoria υποστηρίζουν ότι το πληρωμένο σεξ θα γίνεται και από ιερόδουλες-ρομπότ!
radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ