2012-11-20 09:02:04
Φωτογραφία για Βυθίζεται στο σκοτάδι η Ξάνθη – Έχει γίνει “χόμπι” η κλοπή καλωδίων!
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι κλοπές στο υπόγειο σύστημα καλωδίων του δημοτικού φωτισμού στην πόλη της Ξάνθης, βυθίζοντας τη μια μετά την άλλη περιοχή στο σκοτάδι.

Όπως καταγγέλλουν πολίτες του δήμου Ξάνθης στο ThrakiToday.com όλο και περισσότερες περιοχές μένουν χωρίς φωτισμό συχνότερα το τελευταίο διάστημα με τους ίδιους σε πολλές των περιπτώσεων να φοβούνται ακόμη και να διασχίσουν δρόμους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πρόσφατα εκλάπη το υπόγειο σύστημα καλωδίων που βρίσκεται στον δρόμο Ξάνθης-Κιμμερίων, μειώνοντας δραματικά τον φωτισμό σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου που βρίσκεται στις νότιες παρυφές της πόλης.

Επιτήδειοι, που δρουν όπως φαίνεται ανενόχλητοι, αφαιρούν με περισσή ευκολία μεγάλα κομμάτια του υπόγειου δικτύου καλωδίων, βυθίζοντας στο σκοτάδι περιοχές της Ξάνθης ενώ μετέπειτα διαθέτουν προς πώληση τη λεία τους έναντι ελαχίστων χρημάτων, συγκριτικά με τις φθορές και τη ζημιά που προκαλούν στο δίκτυο του δημοτικού φωτισμού επιβαρύνοντας με πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον προϋπολογισμό του δήμου.

Οι κάτοικοι δηλώνουν έντονη ανησυχία καθώς επισημαίνουν πως η έλλειψη φωτισμού αποτελεί πρόσφορο έδαφος για, ληστές, διαρρήκτες και πάσης φύσεως επιτηδείους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ