2012-11-20 12:08:45
Φωτογραφία για O Kατσικόπουλος για το επεισόδιο σε καφενείο με αφορμή τον Παπανδρέου: Η υπερβολή ακόμη και στο σεξ βλάπτει
Με ανάλαφρο τρόπο απαντά ο Δημήτρης Κατσικόπουλος μέσω fb σε δημοσίευμα που αφορούσε επεισόδιο σε καφενείο με θαμώνα και αφορμή τα όσα έλεγε (ο θαμώνας) για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Γράφει λοιπόν: "Eπειδη πολλοι φιλοι διάβασαν χθες το δημοσιευμα για επεισοδιο σε καφενειο με θαμωνα κλπ πρεπει να πω και μπαινω στον πειρασμο γιατι μ αρεσει η αληθεια, τι ακριβως εγινε! Με φωναξε λοιπον προ 15 ημερων περιπου μια παρεα σε καφε της πολης να καθησω μαζι τους. Σε λιγο μετα τις χαιρετουρες και τα σχετικα γιναμε ολοι μια παρεα και συζητουσαμε τι αλλο? ο,τι συζηταει ολος ο κοσμος. Το παλληκαρι λοιπον καθεται μονο του και αρχιζει "Καλα εκανε ο Παπανδρεου και εκοψε τους μισθους, καλα εκανε και εκοψε τις συνταξεις, καλα τα εκανε ολα......!" Καθε μερα τσακωνοταν με τους θαμωνες γι αυτα!

Περιμενε προφανως να παρω το μερος του και να βρει συμμαχο στις μ@@@@@@ς που ελεγε! Μετα απο αρκετη ωρα λοιπον και αφου συνεχιζε το παραληρημα του , του ειπα να παει να κανει αυτο που εκανε ο Αδαμ και η Ευα! Οπότε ο αδελφος του (ο μαγαζατορας) το πηρε σηκωτο και το εστειλε!

Γι αυτο φιλε δημοσιογραφε σ αγαπω σ εκτιμω αλλα η υπερβολη δεν οφελησε ποτε κανενα! Ακομη και στο sex βλαπτει! Και ο,τι γραφω τωρα το γραφω με αγαπη για σενα και γελαστος , χαρουμενος γιατι σημερα εχω καλη διαθεση! Καλημερα σε σενα , καλημερα σε ολους!

πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ