2012-03-23 16:19:07
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω - Κάποιοι φοβούνται την κάθοδο μας στις εκλογές
Η πρώτη προεκλογική τηλεοπτική εμφάνιση του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην εκπομπή του Στέφανου Χίου, στο Κόντρα Τσάνελ, έμελλε να είναι η τελευταία του Στέφανου Χίου Τυχαίο...;

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει ανακοινώσει εδώ και μία εβδομάδα ότι κατεβαίνει στις εκλογές. Από τη στιγμή εκείνη έχουν χάσει πολλοί τον ύπνο τους. Από τους μεγαλοεργολάβους-μεγαλοεκδότες, τις πολιτικές τους καμαριέρες καθώς και τους καθεστωτικούς κατεστημένους καρεκλοκένταυρους της αριστεράς.

Η διακήρυξη και δέσμευση του Κινήματος Δεν Πληρώνω ότι η κρατική επιχορήγηση σε περίπτωση που μπει στη Βουλή, θα επιστρέψει με απόλυτη διαφάνεια μέχρι τελευταίου ευρώ στον ελληνικό λαό, καθώς και η δέσμευσή ότι θα παλέψουμε για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περι ευθύνης(ανευθυνότητας) των υπουργών δημιούργησαν τσουνάμι και θύελλα αντιδράσεων.

Αυτά και άλλα, λόγια σταράτα χωρίς "ναι μεν αλλά", διατράνωσε το Κίνημα Δεν Πληρώνω στην εκπομπή του Στέφανου Χίου, που έμελλε να είναι και η τελευταία του στο κοντρα τσενελ.

Είμαστε στο δρόμο του αγώνα εδώ και τρία χρόνια!

Έχουμε πετύχει σημαντικές νίκες! Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και την αντεπίθεσή μας μέχρι την τελική νίκη!

Ψηφίζω Κίνημα Δεν Πληρώνω, ενδυναμώνω το ρεύμα της ανατροπής!

kinimadenplirono.gr
oxidiodia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ