2012-11-20 13:41:15
Φωτογραφία για Νότιος Αφρική: Είχε τα γεννητικά όργανα του ανιψιού του στο πορτοφόλι του!!!
Σάλο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ένας 42χρονος άντρας στην Νότιο Αφρική, 

αφού σκότωσε τον ανιψιό του, διατήρησε τα γεννητικά του όργανα και τα είχε μαζί του μέσα στο πορτοφόλι του!

Σύμφωνα με την αστυνομία της επαρχίας του ανατολικού Κέϊπ Τάουν, η εξαφάνιση ενός 18χρονου άνδρα πήρε μια παράξενη στροφή το απόγευμα της Κυριακής, όταν αστυνομικοί βρήκαν τα γεννητικά όργανα του άνδρα που έλειπαν από το πτώμα, σε ένα πορτοφόλι που ανήκει στον θείο του.

Οι ανακριτές λένε ότι αστυνομικοί είχαν πάρει συνέντευξη από τον θείο του για την εξαφάνιση όταν ανακάλυψαν ένα διαμελισμένο πέος στο πορτοφόλι του άνδρα. Πιεσμένος για απαντήσεις, ο θείος οδήγησε τελικά το ντετέκτιβ στο πτώμα του ανιψιού του.

Από το άψυχο σώμα του νεαρού έλειπε το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια, ωστόσο, τα μέρη του σώματος βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από τον κορμό, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.


 

Η τοπική αστυνομία κυκλοφόρησε λίγες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ότι η δολοφονία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «θανάτωση».

Τέτοιες δολοφονίες περιλαμβάνουν την αφαίρεση των τμημάτων του σώματος από ένα ανθρώπινο σώμα το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται από μάγους σε διάφορα φίλτρα.

Η ζήτηση για τα εν λόγω τμήματα του σώματος είναι ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα στη Νότια Αφρική, ιδιαίτερα στην περιοχή γύρω από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Πηγές: the-seven-sins.blogspot.gr           ΕΘΕΛ - Συνάδελφος
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ