2012-11-20 16:55:04
Φωτογραφία για Στην απονομή Νόμπελ Ειρήνης ο Σαμαράς
Η συμμετοχή του κ. Σαμαρά στην αποστολή αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του Από το Μόναχο, όπου θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός στις 9 Δεκεμβρίου, για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Βαυαρίας, θα μεταβεί στο Οσλο της Σουηδίας για την παράδοση του Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η είδηση, την οποία αποκαλύπτουν σήμερα τα Νέα, είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Πρωθυπουργό, ο οποίος θα συμμετάσχει μαζί με την Ανγκελα Μέρκελ, τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και άλλους ευρωπαίους ηγέτες στην παραλαβή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο η Ακαδημία έχει απονείμει στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η συμμετοχή του κ. Σαμαρά στην αποστολή αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης με τον οποίο τον περιβάλλουν πλέον οι ευρωπαίοι ηγέτες, κυρίως η Ανγκελα Μέρκελ, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει ότι το κλίμα έχει αλλάξει για το πρόσωπο του Ελληνα Πρωθυπουργού.

Ωστόσο δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα με το δεξί του μάτι, όπου είχε χειρουργηθεί τον Ιούνιο και οι γιατροί του κάνουν λόγο για επιδείνωση της κατάστασής του.
epikaira.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ