2012-11-20 18:23:03
Φωτογραφία για Να δώσει όνομα του ΕΛΑΜ που μετέχει στο επιτελείο Λιλλήκα, καλείται ο Α.Κυπριανού
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας κάλεσε τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού να του δώσει έστω και ένα όνομα του ΕΛΑΜ ή της Χρυσής Αυγής που μετέχει στο επιτελείο του.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι το επιτελείο Γιώργου Λιλλήκα κυριαρχείται από ακροδεξιά στοιχεία του ΕΛΑΜ και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λιλλήκας είπε ότι «δεν τιμά τον κ. Κυπριανού να θέλει να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ και τους Κύπριους πολίτες» και πρόσθεσε ότι θέλει να θυμίσει «τον κ. Κυπριανού ότι όταν ο κ. Χριστόφιας ήταν υποψήφιος και επικρίθηκε από κάποιους ότι στην εξέδρα του υπήρχαν και στελέχη της ΕΟΚΑ Β΄, είπε ότι δεν κάνω επιλογές ανάμεσα στους πολίτες που τον στηρίζουν».

Ανέφερε ότι «τον 21ο αιώνα την ώρα που η κοινωνική δυστυχία και η φτώχεια αρχίζει να μαστίζει την κυπριακή κοινωνία οι πολίτες και του ΑΚΕΛ αλλά και των άλλων κομμάτων αναμένουν από τις πολιτικές δυνάμεις και τους υποψηφίους να καταθέτουν προτάσεις που να δίνουν λύσεις, ελπίδα και προοπτικές στην οικονομία και στους νέου και όχι να αναμασούν εκφοβιστικά συνθήματα και να χρησιμοποιούν εκφοβιστικές προσεγγίσεις του παρελθόντος προκειμένου να κερδίσουν πέντε ψήφους. Αυτές οι πρακτικές έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει».

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ