2012-11-20 18:29:09
Φωτογραφία για Κλείνουν δεκαέξι υποκαταστήματα της Citibank σε όλη την Ελλάδα
Στο κλείσιμο και στη συγχώνευση 16 υποκαταστημάτων, που επανδρώνονταν με προσωπικό 170 υπαλλήλων στην Ελλάδα προχώρησε τις τελευταίες ημέρες η Citibank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Με δεδομένο το σημερινό επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον, που απαιτεί προσαρμοστικότητα, ευελιξία και αποφασιστικούς χειρισμούς, η Citi Ελλάδας προχωρά σε εκλογίκευση του μεγέθους του δικτύου καταστημάτων της, διατηρώντας 21 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ενισχύει και αναπτύσσει περαιτέρω την παρουσία της στους τομείς των Επενδυτικών και Καταθετικών προϊόντων και Πιστωτικών Καρτών και επενδύει σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής που διασφαλίζουν για τους πελάτες της άμεση πρόσβαση σε λογαριασμούς και δυνατότητα συναλλαγών ανά πάσα στιγμή.

Η Citi Ελλάδας στηρίζει τους εργαζομένους των οποίων η θέση καταργείται ως αποτέλεσμα αυτής της απόφασης, μέσω ενός συνολικού προγράμματος που δεν περιορίζεται στο χρηματικό σκέλος, αλλά περιλαμβάνει χρονική επέκταση της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης και επιπλέον συμβουλευτικές υπηρεσίες, προκειμένου να διαχειριστούν αυτή τη σημαντική αλλαγή στη ζωή τους.

Η Citi Ελλάδας για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει στους πελάτες της πρωτοποριακά τραπεζικά προϊόντα και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο που επέλεξε να ακολουθήσει εξασφαλίζει στους πελάτες της τη συνέχιση μιας εξαιρετικής και μακρόχρονης συνεργασίας».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ