2012-11-20 19:15:04
Φωτογραφία για Μια ωραία οικογένεια…
Γράφει ο Θεολόγος Αλεξανδράτος

Μονογονεϊκές οικογένειες υπάρχουν πολλές. Κάποιες δυσκολεύονται πολύ, κάποιες άλλες τα πάνε μια χαρά. Οι Κατ, από μια κωμόπολη του Τέξας, είχαν βρει τον τρόπο να λειτουργούν άψογα μεταξύ τους. Μόνο που...οι πράξεις τους εκτός σπιτιού ήταν εγκληματικές.

Ο Ρόναλντ Κατ, 50 ετών σήμερα, έχασε τη γυναίκα του όταν τα δύο τους παιδιά, ο Χέϊντεν (20 τώρα) και η Άμπι (18) ήταν πολύ μικρά.

Τα μεγάλωσε με αγάπη και φροντίδα και όλοι στην κοινότητα είχαν να λένε τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο άνδρα που έκανε τα πάντα για τα παιδιά του.

Η οικονομική κρίση επηρέασε πολύ τον Ρόναλντ που δυσκολευόταν να βρει τους απαραίτητους πόρους. Τα παιδιά μεγάλωσαν αλλά δεν σπούδασαν και δεν ήταν εύκολο χωρίς εφόδια να βρούν μια καλή δουλειά.

Και τότε ο μπαμπάς σκέφτηκε τη λύση. Ο ίδιος μαζί με το γιο του έμπαιναν σε τράπεζες και τις λήστευαν και η κόρη περίμενε απ’ έξω με το αυτοκίνητο διαφυγής.


Την 1η Οκτωβρίου έκαναν την μοιραία δουλειά. Λήστεψαν υποκατάστημα τραπέζης και το υλικό από τις κάμερες δεν ήταν διαφωτιστικό αφού είχαν μεταμφιεστεί. Έκαναν όμως ένα μεγάλο λάθος –οι ληστές πάντα κάνουν.

Φορούσαν έντονα πορτοκαλί γιλέκα, σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι εργάτες στο δρόμο.

Η αστυνομία απευθύνθηκε στα μεγάλα πολυκαταστήματα της περιοχής και εξετάζοντας τις δικές τους κάμερες ανακάλυψε ότι πρόσφατα οι Κατ είχαν αγοράσει δύο γιλέκα. Μετά από αυτό η σύλληψη ήταν απλά θέμα χρόνου για τους Κατ που δεν αποδείχτηκαν… γάτες.
topontiki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ