2012-11-20 19:39:06
Φωτογραφία για schalke04.de : ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ... ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε αναρτήθηκε ένα μικρό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό, ενόψει του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου γίνεται αναφορά στην απόλυτη κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο,

Το άρθρο:

«Οι ερυθρόλευκοι στις τελευταίες 16 σεζόν μετρούν 14 πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Ο μόνος που κατάφερε να πάρει τίτλο μέσα σε αυτά τα χρόνια ήταν ο Παναθηναϊκός το 2004 και το 2010, ο οποίος βρέθηκε και αντιμέτωπος με τη Σάλκε στην Ευρώπη. Στην τρέχουσα σεζόν φαίνεται πως με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο δε θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στη διατήρηση των σκήπτρων του πρωταθλητή.

Στη Σούπερ Λιγκ όλα δείχνουν πως αυτό θα είναι το 40ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, καθώς σε 11 αγώνες οι ερυθρόλευκοι έχουν συγκεντρώσει 31 βαθμούς, με μοναδική απώλεια την ισοπαλία με τον Άρη εκτός έδρας.

Ο στόχος του πρωτοπόρου είναι σαφής: Να φτάσει στο τέλος της σεζόν στους 40 τίτλους πρωταθλήματος
. Η πιθανότητες είναι με το μέρος του, δεδομένης της κυριαρχίας του 100 τοις εκατό στην Ελλάδα. Οι δύο εγγυητές της επιτυχημένης σεζόν είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Κώστας Μήτρογλου. Αποτελούν το πιο επιτυχημένο επιθετικό δίδυμο της Σούπερ Λιγκ, έχοντας ήδη σκοράρει μαζί 13 γκολ, με τον Τζεμπούρ να έχει το προβάδισμα στον πίνακα των σκόρερ με οκτώ γκολ. Αλλά και στην άμυνα ο κάτοχος του τίτλου έχει δεχτεί μόνο πέντε γκολ, και διαθέτει μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης τις καλύτερες άμυνες στην Ελλάδα.

Μετά τις αρχικές τους δυσκολίες, βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τις ήττες από Σάλκε και Άρσεναλ ακολούθησαν δύο τρίποντα κόντρα στη Μονπελιέ. Έτσι, οι Έλληνες καταλαμβάνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη θέση στον δεύτερο όμιλο. Η συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και μετά τη διακοπή του χειμώνα είναι σχεδόν εξασφαλισμένη στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο Ολυμπιακός έχει επίσης ελπίδες και για πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ