2012-11-20 19:45:44
Φωτογραφία για ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ : ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «16»
Πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει στους «16» του Champions League και δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο να συνεχίσουν στο Europa League οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σάλκε.

Ο «πιστολέρο» τόνισε ότι το αυριανό ματς με την Σάλκε, αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο, καθώς έχει μεγαλώσει στην Γερμανία μαζί με την οικογένειά του, ενώ ανέφερε ότι πρέπει να είναι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή του ζητηθεί για να βοηθήσει την ομάδα του.

Για τον αν έχει βάλει κάποιο στοίχημα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, απάντησε… αρνητικά.

Αναλυτικά ο Μήτρογλου είπε:

Για την περίοδο φορμαρίσματος που διανύει απάντησε: «Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να παίζω καλά για την ομάδα. Είμαι έτοιμος να παίξω για την ομάδα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το πώς νιώθει που θα αγωνιστεί στη γνώριμη σε αυτόν Γερμανία: «Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα. Μεγάλωσα εδώ, μεγάλωσε και η οικογένεια μου εδώ».


Για το αν έχει μιλήσει με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και για το αν έχουν βάλει στοίχημα: «Όχι δεν έχουμε βάλει κανένα στοίχημα».

Για τις αναμνήσεις του για τη Γερμανία: «Έρχομαι συχνά στη Γερμανία και μου αρέσει πολύ, έχω καλές αναμνήσεις».

Για το γεγονός ότι δεν έρχεται πάντα ως πρώτη επιλογή στην εντεκάδα: «Ο προπονητής αποφασίζει, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δίνω τα πάντα για την ομάδα»

Για τον αν απασχολεί το θέμα Europa League: «Σκεφτόμαστε την πρόκριση στους «16» και όχι το Europa League, αυτό μόνο μας απασχολεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ