2012-11-20 20:22:20
Φωτογραφία για «Παραλίγο να κόψουν το πόδι μου»
Μια συγκλονιστική ιστορία που δεν γνώριζαν πολλοί, αποκάλυψε ο Λευτέρης Πανταζής.Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο περιοδικό SuperTv, εξομολογήθηκε ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας του:

« Έβγαλα ένα σπυρί στο πόδι μου, το οποίο είχε πύον. Το έσπασα και έπαθε μόλυνση. Στο σώμα μας, όταν ανοίγεις μια πληγή, μπορούν να εισέλθουν χιλιάδες μικρόβια. Ένα από αυτά μου έκανε τη ζημιά. Παραλίγο να πάθω σταφυλόκοκκο και να κόψουν το πόδι μου. Το πρόλαβα στο παρά πέντε. Όταν πήγα στο νοσοκομείο να με εξετάσουν, μου έκαναν απευθείας εγχείρηση και νοσηλεύτηκα επί τέσσερις ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.», δήλωσε ενώ συνέχισε μιλώντας για τον τρόπο που το αντιμετώπισε:

«Είχε μολυνθεί το πόδι μου, είχε πρηστεί και κοκκινίσει, ήμουν σχεδόν κουτσός. Έλεγα: ‘Θα περάσει, εφόσον βάζω αλοιφή’. Η κορτιζόνη που υπήρχε στην αλοιφή μού έκανε ακόμα μεγαλύτερο κακό. .. Συνέβη μία εβδομάδα προτού κάνουμε έναρξη στο μαγαζί. Μπήκα στο νοσοκομείο και δεν μπορούσα να περπατήσω… Όταν ολοκληρώθηκε η εγχείρηση και ξύπνησα από τη νάρκωση, μου είπε ο γιατρός πως ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν τρομερό». Ο Λευτέρης Πανταζής σήμερα είναι καλά, ενώ έχει μάθει από την περιπέτειά του αυτή, ότι κανείς δεν είναι άτρωτος!

Πηγή:gossip-tv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ