2012-11-20 20:21:48
Φωτογραφία για Η 18χρονη κόρη της υπηρέτριας έκλεψε τα χρυσαφικά 63χρονης
Η εξιχνίαση κλοπής χρυσαφικών μεγάλης αξίας, που είχε διαπραχθεί πριν από έξι ημέρες στο σπίτι 63χρονης σε περιοχή της Λιβαδειάς περιείχε σημαντικές αποκαλύψεις.

Καταρχήν δράστιδα της κλοπής ήταν 18χρονη Αλβανίδα, κόρη της υπηρέτριας, την οποία η 63χρονη εμπιστευόταν και της είχε παραχωρήσει κλειδί του σπιτιού. Κατά δεύτερον αποδείχτηκε ανάμειξη στην υπόθεση 31χρονου ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου, ο οποίος λειτούργησε ως κλεπταποδόχος.

Συγκεκριμένα, στις 12 Νοεμβρίου καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Λιβαδειάς από την 63χρονη, η κλοπή πολλών χρυσαφικών και κοσμημάτων της, από το σπίτι της. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού, οπότε οι έρευνες στράφηκαν στο στενό της περιβάλλον.

Μετά από ενδελεχή έρευνα προέκυψε ότι η 18χρονη, της οποίας η μητέρα εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της 63χρονης, χρησιμοποιώντας κλειδί που κατείχε η μητέρα της με την συναίνεση της ιδιοκτήτριας, μπήκε στο σπίτι και άρπαξε από συρτάρι ντουλάπας της κρεβατοκάμαρας τα χρυσαφικά.


Στη συνέχεια τα παρέδωσε σε 18χρονο ομοεθνή φίλο της, προκειμένου να τα πουλήσει. Οι αστυνομικοί διενήργησαν ελέγχους σε ενεχυροδανειστήρια της περιοχής και σε ένα από αυτά,ιδιοκτησίας του 31χρονου, διαπίστωσαν την εγγραφή τεσσάρων συναλλαγών, στο τηρούμενο βιβλίο αγοροπωλησιών, με τον 18χρονο δράστη.

Μετά από έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλαπέντων χρυσαφικών και συγκεκριμένα5 χρυσά δαχτυλίδια και 4 χρυσές βέργες, ένα χρυσό βραχιόλι και μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, συνολικής αξίας 50.000 ευρώ!

Η 18χρονη προσαγόμενη στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς την Κυριακή 18 Νοεμβρίουομολόγησε την διάπραξη της κλοπής, ενώ εξεταζόμενη αρχικά είχε υποπέσει σε αντιφάσεις δηλώνοντας ψευδή στοιχεία για την διερευνώμενη υπόθεση.

Πηγή: egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο δολοφόνος με το σμόκιν.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο δολοφόνος με το σμόκιν.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ