
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα δεύτερο ραντεβού με το Mega παραμένει μετέωρο και πιθανόν να μη γίνει καθόλου, παρά μόνο ως αποχαιρετιστήριο. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν στο πρώτο ραντεβού, χωρίς να προκύψει συμφωνία, με τον Κώστα Τσουρό να κάνει τη δική του πρόταση και το κανάλι την αντιπρότασή του. Η απόσταση δεν γεφυρώθηκε και έτσι γράφτηκε το τέλος.
Η συνέχεια, ωστόσο, μοιάζει ήδη να έχει δρομολογηθεί. Ο Κώστας Τσουρός βρίσκεται με το ένα πόδι στον ΣΚΑΪ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με τα στελέχη του σταθμού. Η νέα του εκπομπή θα είναι infotainment, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ενημέρωση. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό, η εκπομπή θα ξεκινά λίγο μετά τις 15:30 και θα δίνει lead-in στη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία θα προβάλλεται στις 17:45.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα γίνει με την ομάδα του. Πηγές αναφέρουν ότι ο Κώστας Τσουρός έχει ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες του και έχει προτείνει σε κάποιους από αυτούς –ιδίως σε όσους βρίσκονται πίσω από τις κάμερες– να τον ακολουθήσουν στο νέο του τηλεοπτικό βήμα. Αν και τίποτα δεν έχει «κλειδώσει» επίσημα, η Δέσποινα Τσόκου φέρεται ως η πιθανότερη να μετακινηθεί μαζί του στον ΣΚΑΪ.
Έτσι, με φόντο τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το σκηνικό αλλάζει δυναμικά. Ο Κώστας Τσουρός, με φρέσκο concept και διαφορετική τηλεοπτική στέγη, ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο του βήμα .
Πηγή: tvnea.com