2012-11-20 20:59:02
Φωτογραφία για Επαφές Ελλήνων και Αλβανών αξιωματικών, για το χαμό στα σύνορα!
Κατά τη διάρκεια συνάντησης του γενικού διευθυντή συνοριακής αστυνομίας της Αλβανίας Muco Krenar στο Terihat της γειτονικής χώρας με το γενικό αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας Ηπείρου Κων/νο Τρομπούκη, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου αστυνομικού ενδιαφέροντος, όπως η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, της παράνομης μετανάστευσης, της διακίνησης ναρκωτικών καθώς και η επίλυση ήσσονος σημασίας διασυνοριακών θεμάτων.

Επίσης, αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την ενίσχυση της επιχειρησιακής ανταλλαγής πληροφοριών στους τομείς του οργανωμένου και διασυνοριακού εγκλήματος ενώ εξετάστηκε η προοπτική διεύρυνσης της συνεργασίας στον τομέα ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας, με σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση και διεύρυνση της διμερούς αστυνομικής συνεργασίας. Θα γίνει τίποτε επί τη ουσίας ή είχαμε μια ακόμη εθιμοτυπική συνάντηση. 

 Στη συνάντηση, συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Λελοβίτης Γεώργιος, ο αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων Παπιγκιώτης Ανδρέας και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κακαβιάς Γιώτης Γεώργιος
. Τον γενικό διευθυντή συνοριακής αστυνομίας συνόδευσαν ο γενικός διευθυντής περιφέρειας Αργυροκάστρου για θέματα δημόσιας τάξης Ibro Ajet, o γενικός διευθυντής περιφέρειας Αργυροκάστρου για θέματα συνόρων και αλλοδαπών Abrija Admir, ο προϊστάμενος του τμήματος ναρκωτικών του αρχηγείου της αλβανικής σστυνομίας Selfollari Sokol, ο διευθυντής της διεύθυνσης συνοριακών Αργυροκάστρου Spaho Dashamir, ο αστυνομικός σύνδεσμος της αλβανικής πρεσβείας στη Θεσσαλονίκη Valera Vasil και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κακαβιάς Lena Klement.
katoci.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ