2012-11-20 22:06:55
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *PHOTOS*
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημαντικό αυριανό εκτός έδρας ματς, στη Γερμανία, απέναντι στη Σάλκε.

Την τελευταία του προπόνηση, στο Veltins Arena, πριν να αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ τη Σάλκε, έκανε απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στο γήπεδο της γερμανικής ομάδας, ρίχνοντας πολύ το βάρος στα τελειώματα των φάσεων.

Αρκετή από την προπόνησή τους την αφιέρωσαν σε αυτό τον τομέα και χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, έκαναν σουτ και πλασέ, μετά από σέντρα, στους Κάρολ και Μέγιερι, στις δύο εστίες του γηπέδου.

Εν συνεχεία, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα ως «μπαλαντέρ», έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο ίσο με το μισό γήπεδο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε διαρκώς οδηγίες, ενώ και οι συνεργάτες του συμμετείχαν άμεσα στο δίτερμα, επισημαίνοντας συνεχώς στους παίκτες τις θέλουν να βλέπουν από εκείνους.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπήρξαν και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πλήρεις και έτοιμοι για το αυριανό, πολύ σημαντικό ματς, της πέμπτης αγωνιστικής του UEFA Champions League.

Πίσω στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, κάνοντας ασκήσεις και σε ισοκινητικό μηχάνημα, το οποίο λειτούργησε στο προπονητήριο του Ολυμπιακού.

Για να δείτε το photostory από την προπόνηση της ομάδας μας πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ