2012-11-20 22:59:25
Φωτογραφία για Όχι τα παιδιά και η μέλλουσα μητέρα χωρίς ρεύμα
Συγκεντρώνουμε υπογραφές για να τις επιδόσουμε στο αρμόδιο γραφείο της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθούμε για την απάνθρωπη απόφαση να κοπεί το ρεύμα σε ζευγάρι νέων ανέργων ανθρώπων που... κατοικούν στον Δήμο Δυμαιών, Κάτω Αχαϊας. Το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά και η νεαρή μητέρα είναι σε ενδιαφέρουσα. Δημοτικοί παράγοντες του Δήμου Δυμαιών έχουν ήδη διαμαρτυρηθεί, δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Το χρέος προς την ΔΕΗ είναι 1.400 ευρώ και το ζευγάρι έχει παρακαλέσει να δίνει 250 ευρώ τον μήνα ώστε να μπορέσει σιγά σιγά να εξοφλήσει. 

Η απάντηση της ΔΕΗ είναι ένα ξερό όχι. Το ερώτημα είναι αν έχει κάποιος το δικαίωμα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να στερεί το φως και το ρεύμα από ανήλικα παιδιά και εγκύους. Η ανθρώπινη απάντηση που δίνουμε όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι είναι όχι. Τα παιδιά είτε αυτά είναι γεννημένα είτε όχι είναι κάτω από την προστασία της κοινωνίας και κοινωνία είμαστε όλοι μας είτε είμαστε απλοί πολίτες είτε οποιοσδήποτε οργανισμός.

Ας βάλουμε όλοι την υπογραφή μας εδώ: www.avaaz.org/en/petition/Ohi_ta_paidia_kai_i_melloysa_mitera_horis_reyma/?fiZBHdb&pv=2
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ