2012-03-23 17:10:45
Φωτογραφία για Το 2011 η Ελλάδα δέχθηκε 9.310 αιτήσεις ασύλου...Τότε πως στο διάβολο σουλατσάρουν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες ανάμεσα μας?
Άλλο ένα παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε. Όπως μας λένε οι επίσημοι "φιλάνθρωποι,ανθρωπιστές" του κόμματος της πλατείας Κουμουνδούρου,αν δώσουμε σε όλους τους παράνομους μετανάστες χαρτιά,τότε  αυτοί θα φύγουν και θα πάνε στις χώρες που έχουν επιλέξει...Πολύ καλή πρόταση για να είναι αληθινή..

Διότι ως γνωστών για να πάρει κάποιος επίσημα χαρτιά και να μην παραβιάζει την συνθήκη ΣΕΓΚΕΝ θα πρέπει να.. πληρεί και κάποιες προϋποθέσεις.Αν όχι τότε πως στο διάβολο να του χαρτιά το ελληνικό κράτος δίχως να παρανομήσει?

Το παράξενο όμως είναι πως αυτοί που μπαίνουν στην Ελλάδα,δεν είναι πρόσφυγες ή κατατρεγμένοι,όπως τους παρουσιάζουν κάποιοι....αλλά οικονομικοί μετανάστες (τους οποίους δεν μπορούμε να εμείς σαν χώρα να τους βοηθήσουμε)...πάρα πολλοί εγκληματίες,δραπέτες και αρκετοί τρομοκράτες ...για αυτό και δεν αιτούνται άσυλο και ούτε καν δηλώνουν την πραγματική χώρα προέλευσης ή το όνομα τους.


Για την ιστορία . Το 2011 η Ελλάδα δέχθηκε 9.310 αιτήσεις ασύλου από μετανάστες οι οποίοι προέρχονταν κυρίως από το Πακιστάν, τη Γεωργία και το Αφγανιστάν, σύμφωνα με τη Eurostat. Από αυτές εγκρίθηκαν οι 180.

Το αστείο είναι πως κανένα από αυτά τα κράτη δεν είναι πλέον εμπόλεμη ζώνη,ή ο μετανάστης έρχεται απ ευθείας στην Ελλάδα χωρίς πρώτα να έχει περάσει από άλλο κράτος στο οποίο να μην υπάρχει Δημοκρατικό πολίτευμα...Και η Τουρκία και η Βουλγαρία έχουν δημοκρατικά πολιτεύματα και δίνουν άσυλο σε όποιον κινδυνεύει από πολέμους αλλά και από πολιτικές,θρησκευτικές ή ρατσιστικές επιθέσεις.

Επομένως ούτε κάν αυτοί δεν θα έπρεπε να πάρουν άσυλο,αλλά αν εφαρμοζόταν οι διεθνείς συνθήκες θα έπρεπε να σταλούν πίσω στην Τουρκία και την Βουλγαρία..

Αλλά στην χώρα του παραλόγου,ζει και βασιλεύει η "πρόοδος" και η "φιλανθρωπία" των ΜΚΟ της αριστεράς.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όχι πλέον Big Ben;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όχι πλέον Big Ben;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ