2012-11-21 05:00:04
Φωτογραφία για Η Barbie έστειλε... εξώδικο στη Βέρα Λάμπρου στην κυριολεξια!
Ποίες διαφορές μπορεί να έχει η αοιδός με τη δημοφιλή κούκλα; Μάθε τι έγινε!

Αφορμή στάθηκε το νέο τραγούδι αλλά και το βίντεοκλιπ της τραγουδίστριας που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στο Διαδίκτυο με τίτλο: «Με λένε Barbie».

Το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί νομικά στην Ελλάδα την εταιρεία Mattel έστειλε εξώδικο στη δισκογραφική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η Βέρα Λάμπρου προκειμένου να σταματήσει αμέσως η προβολή του βίντεο κλιπ αλλά και η κυκλοφορία του τραγουδιού που φέρει το όνομα της γνωστής κούκλας.

Σύμφωνα με την «Espresso» στο εξώδικο αναφέρεται:

«Ενεργούμε για λογαριασμό της παγκοσμίου φήμης παραγωγού προϊόντων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των κούκλων Barbie και Κen... Ο πελάτης μας έχει καταχωρίσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα για μια σειρά αγαθών... Κατόπιν έρευνας κατέχουμε αποδεικτικό υλικό του ότι χωρίς την άδεια του πελάτη μας έχετε θέσει σε κυκλοφορία μέσω YouTube και Facebook ένα videoclip τραγουδιού με τίτλο "Mε λένε Barbie", σε εκτέλεση της ερμηνεύτριας Βέρας Λάμπρου...»


Η εκπρόσωπος δικηγορική εταιρεία της κούκλας ζητάει μέσω του εξωδίκου να συνετιστεί η δισκογραφική εταιρεία και να αποσύρει από την αγορά το τραγούδι και το videoclip που χρησιμοποιεί τα προϊόντα «Barbie».

Στο εξώδικο αναφέρεται ρητά πως η Βέρα Λάμπρου και η δισκογραφική εταιρεία έχουν προβεί σε παράνομη πράξη και γι' αυτό τον λόγο, αν δεν υπάρξει λύση μέσω του εξωδίκου, η εταιρεία θα ζητήσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων.

Σε περίπτωση που η Βέρα Λάμπρου και η δισκογραφική εταιρεία της δεν συμφωνήσουν να συμμορφωθούν με όσα ζητάει η εταιρεία που κατέχει τα νόμιμα δικαιώματα της «Βarbie» εντός μιας εβδομάδας, η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια και η Βέρα Λάμπρου θα βρεθεί να αντιδικεί με την πιο διάσημη κούκλα στον πλανήτη.΄

Πάντως, η Βέρα Λάμπρου δεν φαίνεται διατεθειμένη να αλλάξει τον τίτλο του τραγουδιού της, στο οποίο έχει γράψει η ίδια τους στίχους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ