2012-11-21 07:03:19
Φωτογραφία για Δίωξη σε 37χρονη για νεκροφιλία
Δίωξη σε βάρος μιας γυναίκας στη Σουηδία ασκήθηκε , διότι "διατάρασσε την ηρεμία έξι νεκρών",

Πέρα από τα ανθρώπινα κρανία, η αστυνομία είχε ανακαλύψει στο σπίτι της μια σπονδυλική στήλη καθώς και έναν μεγάλο αριθμό διαφόρων ανθρωπίνων οστών, περιλαμβανομένων και μηριαίων.

Η 37χρονη γυναίκα είχε τοποθετήσει αρκετά από τα οστά αυτά στο πάτωμα κατά τρόπο ώστε να σχηματίζεται μια ανθρώπινη μορφή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Τον Σεπτέμβριο η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα της γυναίκας σε ένα προάστιο της πόλης Γκέτεμποργκ όταν γείτονας κατήγγειλε πως άκουσε πυροβολισμό.

Η γυναίκα κρατούσε ορισμένα από τα οστά στο ψυγείο, φέρεται να χρησιμοποιούσε άλλα για τη σεξουαλική της ικανοποίηση κι επομένως κατηγορείται για "μεταχείριση νεκρών με προσβλητικό και ανήθικο τρόπο", δήλωσε η εισαγγελέας Κριστίνα Έρενμποργκ-Στάφας.

Η γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αγόρασε τα οστά μέσω Διαδικτύου διότι την ενδιαφέρει η Ιστορία και η αρχαιολογία.

Στο διαμέρισμά της ωστόσο η αστυνομία ανακάλυψε φτυάρια, σάκους για την μεταφορά ανθρώπινων σορών και οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να ανοίξει τάφους.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή έως και δύο ετών φυλάκισης ή/και επιβολή χρηματικού προστίμου εάν καταδικαστεί.

Σύμφωνα με το πόρισμα που εκδόθηκε μετά την εξέτασή της από ψυχίατρο, η γυναίκα νομικά δεν μπορεί να θεωρηθεί ψυχασθενής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ