2012-11-21 07:00:03
Φωτογραφία για Γούρικη η 5η αγωνιστική για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη
Τα δίνει όλα για όλα απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σάλκε στο «Veltins Arena» η οποία αν και πρωτοπόρος του ομίλου έχει δύο ισοπαλίες στο γήπεδό της.

Με τις δύο νίκες επί της Μονπελιέ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τον βαθμό ή τους βαθμούς για κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16». Εάν κερδίσουν οι Γερμανοί τότε θα πανηγυρίσουν από σήμερα την πρόκρισή τους.

Πέντε χρόνια μετά το ιστορικό «διπλό» στη Βρέμη, η πέμπτη αγωνιστική αποδεικνύεται γουρλίδικη για τους ερυθρόλευκους τα τελευταία χρόνια: πέρυσι κέρδισαν στη Μασσαλία (1-0), το 2009 πήραν ισοπαλία στην Ολλανδία (0-0 με την Αλκμααρ) και το 2007 είχαν κερδίσει στη Ρώμη (2-1) τη Λάτσιο.

Ο βασικός στόχος απόψε είναι να μη δεχθούν γκολ. Ετσι έπαιρναν πέρυσι τα «διπλά», με σκορ 1-0 με Μαρσέιγ, Ρούμπιν και Μέταλιστ. Ωστόσο έχουν αποδείξει ότι ξέρουν και από ανατροπές με Μονπελιέ, αλλά και παλιότερα με Βέρντερ και Λάτσιο.

Το μυστικό είναι να «κλειδώσουν» την επίθεση της Σάλκε κυρίως με τους Χούντελααρ, Φαρφάν, αλλά και με τους Ντράξλερ, Χόλτμπι και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις από τα άκρα, αλλά και με τις στημένες φάσεις.

Χούντελααρ και Μήτρογλου θα έχουν μία δική τους μονομαχία αφού σκοράρουν συνέχεια στην Ευρώπη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ