2012-11-21 07:34:18
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΛΠΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ευρώπη και Αμερική!

Κάλπες στήνονται το Σάββατο και την Κυριακή στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. 

Τα μέλη που θα εκλεγούν για την Συνδιάσκεψη υπολογίζονται από 2.700 έως 3.500 και με δεδομένο ότι το μέτρο εκλογής των συνέδρων είναι 1 προς 10, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εγγράψει από 27 έως 35 χιλιάδες μέλη. Αριθμός καθόλου αμελητέος, σε μια εποχή που το κομματικό φαινόμενο περνά μεγάλη κρίση, αλλά και μακριά από τον ιδιαίτερα φιλόδοξο στόχο των… 100.000 μελών που προεκλογικά έθεταν (έστω και ανεπισήμως) ως στόχο για τα οργανωτικά στελέχη της Κουμουνδούρου.

Η είδηση, ωστόσο, είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποκτήσει οργάνωση και στη… Νέα Υόρκη, στο λίκνο του καπιταλισμού, εκεί που οι ομογενείς …πρόγκιξαν την Χρυσή Αυγή! Η Εύη Καρακώστα, στέλεχος της ομάδας του Μανόλη Γλέζου, ήταν εκείνη που μετέβη στην αμερικανική μεγαλούπολη και μίλησε στην ίδρυση της οργάνωσης, τα μέλη της οποίας πήγαν στο αεροδρόμιο και υποδέχτηκαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Παναγιώτη Κουρουμπλή που μετέβη στη Νέα Υόρκη για προσωπικούς του λόγους.


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οργανώσεις, μεταξύ άλλων στο εξωτερικό, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Γλασκόβη, στη Ρώμη, στο Βερολίνο, στο Ντίσελντορφ, στο Μόναχο, στην Φρανκφούρτη, στις Βρυξέλλες, στην Κύπρο, αλλά και στην…. Ελβετία. «Η οργάνωση της Ελβετίας θα μας βοηθήσει να βρούμε τη λίστα… Λαγκάρντ» λένε μεταξύ άλλων στην Κουμουνδούρου.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ