2012-11-21 08:50:01
Φωτογραφία για «ΚΟΙΤΑΕΙ» ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ
Οι Γερμανοί δεν έχουν... ξεχάσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, με το ενδιαφέρον ορισμένων ομάδων να υπάρχει ακόμα και ενώ δύο μάνατζερ αναζητούν ένα καλό συμβόλαιο για τον παίκτη στην χώρα.

Ο διεθνής αμυντικός των ερυθρολεύκων θα είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που θα κοιτάξουν οι σκάουτερ γερμανικών ομάδων οι οποίοι θα βρεθούν στο Veltins Arena. Ο «Τόρο» αναζητά σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκας και ήδη δύο μάνατζερ δουλεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο λόγος για τους Καζιάνη (που έχει... ψαχτεί και στην Ιταλία) και Κουτσολιάκο.

Αμφότεροι αναζητούν για λογαριασμό του Βασίλη Τοροσίδη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μία ομάδα που να μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες του. Ο Έλληνας μπακ φυσικά και εξακολουθεί να είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό όμως το όνειρο του εξωτερικού δεν έχει φύγει από το μυαλό του και όλα δείχνουν ότι επιδιώκει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για... μετακόμιση σε ένα καλό και δυνατό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ